Carousel hot news

Gigi, SCANDAL monstru în puşcărie! Motivul e COLOSAL

Primul scandal al lui Gigi Becali de cînd a fost adus înapoi la Jilava este de-a dreptul tragi-comic. Finanţatorul Stelei s-a certat cu fostul senator Cătălin Voicu, din cauza unor apucături de...
Autor: Adrian Dumitru | 04.12.2013 | 00:01
Gigi, SCANDAL monstru în puşcărie! Motivul e COLOSAL

Primul scandal al lui Gigi Becali de cînd a fost adus înapoi la Jilava este de-a dreptul tragi-comic. Finanţatorul Stelei s-a certat cu fostul senator Cătălin Voicu, din cauza unor apucături de tot rîsul. Latinfundiarul din Pipera şi fostul senator s-au luat la harţă din cauza faptului că Gigi îşi alungă singurătatea cîntînd cît îl ţin plămînii, dar şi din cauza somnului la fel de zgomotos al lui Voicu.

“Nea Gigi cîntă pînă tîrziu în noapte muzică religioasă,  se aude în toată puşcăria. Atunci cînd a cîntat în maşină muzică religioasă după ce Steaua cîştigase un meci important a fost nimic în comparaţie cu ce recital face după gratii.  Acum pune mai multă pasiune”, a declarat o sursă de la Jilava pentru Cancan.ro.

Şi cum cîntatul cu sforăitul nu au prea multe în comun, cei doi şi-au reproşat într-un mod destul de agresiv “defectele” şi “pasiunile”.

“Parcă erau doi copii care se certau pe jucării. Ţipau, urlau, au făcut un spectacol pe cinste, ceilalţi deţinuţi amuzîndu-se la maxim de cearta dintre ei. Cătălin Voicu susţinea că nu sforăie, sau nu aşa de tare, iar Gigi repeta continuu că are voce şi că nu se va opri din cîntat. S-au calmat pînă la urmă, iar într-un final s-au împăcat”, mai spune sursa citată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!