ADVERTISEMENT
Nicio categorie

ŞOC în Germania! Se retrage liderul campioanei mondiale!

Victoria din finala Cupei Mondiale a stîrnit o sărbătoare imensă în Germania, dar bucuria succesului nu a durat mult la Berlin. Cotidianul nemţesc Bild anunţă în ediţia de azi că liderul...
Autor: Nicu Bădescu | 18.07.2014 | 12:16
ŞOC în Germania! Se retrage liderul campioanei mondiale!

Victoria din finala Cupei Mondiale a stîrnit o sărbătoare imensă în Germania, dar bucuria succesului nu a durat mult la Berlin. Cotidianul nemţesc Bild anunţă în ediţia de azi că liderul lui Joachim Low, Philipp Lahm, şi-a anunţat antrenorul de la echipa naţională că va renunţa să mai joace pentru prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

În vîrstă de doar 30 de ani, Lahm era căpitan atît la Bayern Munchen, cît şi la echipa naţională. Fundaş lateral sau mijlocaş defensiv, Lahm a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Germaniei în ultimii 10 ani şi a contribuit din plin la succesele reprezentativei: o Cupă Mondială, două locuri trei la CM, dar şi o finală la Euro 2008. FOtbalistul care marca primul său gol pentru Germania chiar în acel 1-5 cu România, de pe Giuleşti a decis că pentru cariera sa ar fi mai util să se concentreze doar pe evoluţiile de la echipa de club. “L-am anunţat de luni pe Jogi Low“, a fost singura declaraţie pe care jucătorul lui Bayern Munchen a oferit-o.

113 meciuri şi 5 goluri a strîns Lahm în tricoul naţionalei Germaniei

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!