Carousel hot news

EXCLUSIV / Transferul lui Ioniţă II la Astra, BLOCAT! Stă la mîna altora

Perfectarea mutării lui Alexandru Ioniţă la Astra a intrat în impas din cauza procedurilor pe care le presupune insolvenţa! Momentan, transferul talentatului mijlocaş nu poate fi oficializat...
22.12.2013 | 16:31
EXCLUSIV / Transferul lui Ioniţă II la Astra, BLOCAT! Stă la mîna altora
Ionut Stancu,Alexandru Ionita.

Perfectarea mutării lui Alexandru Ioniţă la Astra a intrat în impas din cauza procedurilor pe care le presupune insolvenţa! Momentan, transferul talentatului mijlocaş nu poate fi oficializat pentru că Surdu, Codrea şi ceilalţi creditori trebuie să-şi dea acordul în privinţa tranzacţiei!

Chiar dacă Ioniţă II a fost prezent în loja oficială la partida dintre Astra şi Steaua, mutarea sa este încă departe de a fi oficializată de gruparea giurgiuveană. În ciuda faptului că toate părţile s-au înţeles în privinţa sumei de transfer şi asupra salariului jucătorului, înţelegerea mai întîmpină un singur hop, actele neputînd fi semnate decît cu acordul creditorilor din tabelul de insolvenţă al clubului din Grant. Pentru ca mutarea să fie semnată de Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, este nevoie ca peste 50 la sută din totalul creditorilor să aprobe suma oferită de Astra, 300.000 de euro pentru jumătate din drepturile federative ale fotbalistului.“Chiar dacă este considerată o procedură formală, tot poate împiedica transferul! Noi sperăm că nu se va întîmpla ceva care să ducă la ratarea trasferului! Totuşi, ca şi în cazul plecării lui Ovidiu Herea la Sion, creditorii trebuie să se întrunească şi să semneze că îşi dau acordul pentru transferul lui Ioniţă. Sperăm doar ca cei implicaţi să nu se răzgîndească din cauza situaţiei tensionate din cauza tabelului de insolvenţă”, ne-au dezvăluit surse din cadrul clubului feroviar.

Ioniţă, şanse mici să rămînă la Rapid!

Cert este că la începutul anului viitor părţile implicate în tranzacţie se vor întîlni pentru a definitiva transferul şi pentru a lămuri situaţia jucătorului pînă în vară, Adrian Zamfir încercînd să obţină împrumutul lui Ioniţă pînă la sfîrşitul campionatului. “Situaţia jucătorului se va şti în ianuarie, după ce acţionarii Rapidului şi Dinu Gheorghe vor avea întîlnirea finală. Şansele ca Alexandru Ioniţă să continue la Rapid sînt destul de mici, oficialii Astrei îl vor la echipă din ianuarie, îl consideră un fotbalist esenţial chiar dacă acesta are 19 ani”, au concluzionat aceleaşi surse.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri