Life

Șoc în familia lui Elon Musk! Tatăl miliardarului a dezvăluit că are un copil cu propria fiică vitregă

Șoc în familia lui Elon Musk! Errol Musk, tatăl miliardarului și fondatorului Tesla și SpaceX, a dezvăluit că are un copil cu propria sa fiică vitregă.
15.07.2022 | 12:48
Soc in familia lui Elon Musk Tatal miliardarului a dezvaluit ca are un copil cu propria fiica vitrega
Tatăl lui Elon Musk a dezvăluit că are un copil cu propria fiică vitregă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Errol Musk (76 de ani), tatăl lui Elon Musk, a dezvăluit că are un copil cu propria fiică vitregă. Din această cauză, fondatorul SpaceX s-ar fi îndepărtat de el.

Tatăl lui Elon Musk a dezvăluit că are un copil cu propria fiică vitregă

Jana Bezuidenhout (35 de ani) și tatăl lui Elon Musk au o fiică. În urmă cu doi ani, Errol Musk recunoscuse că Jana a dat naștere unui băiețel, Elliot Rush, care are cinci ani acum.

ADVERTISEMENT

Atunci când Errol Musk s-a căsătorit cu Heide, mama Janei Bezuidenhout, aceasta din urmă avea doar patru ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de 18 ani și au avut doi copii, în afară de cei trei ai lui Heide, dintr-un mariaj anterior.

Ruptura dintre Errol și Elon Musk s-ar fi produs în 2017, după ce Elliot Rush a venit pe lume. Fondatorul Tesla ar fi “înnebunit” în urmă cu câțiva ani, după ce a aflat că tatăl său a avut un copil cu fiica vitregă. Ceilalți frați ar fi fost șocați.

ADVERTISEMENT

“Singurul lucru pentru care ne aflăm pe Pământ este să ne reproducem. Dacă aș putea avea încă un copil, aș face-o. Nu văd niciun motiv pentru care să nu o fac.

Dacă m-aș fi gândit la asta, atunci Elon sau Kimbal (n.r. fratele mai mic al lui Elon Musk) nu ar exista.”, a declarat Errol Musk pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tatăl lui Elon Musk a precizat, pentru publicația citată, că al șaptelea copil al său arată ca ceilalți copii și că nu a “verificat” ADN-ul.

“Nu am verificat ADN-ul ei. Dar arată exact ca celelalte fiice ale mele. Arată ca Rose și Tosca amestecate.”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Asha Rose Musk este unul dintre cei doi copii pe care Errol Musk i-a avut cu Heide Bezuidenhout. Tosca este fiica din prima sa căsnicie, cu Maye Musk.

“Arată exact ca Rushi [Elliot Rush] și se comportă ca el. (…) Ea (n.r. fetița) nu a fost planificată. Dar vreau să spun, trăiam împreună. Ea [Jana] a stat aici cam 18 luni după ce s-a născut Rushi.”, a mai spus tatăl fondatorului SpaceX.

Errol Musk și Jana Bezuidenhout s-au despărțit cu ceva timp în urmă. Unul dintre motive este diferența mare de vârstă dintre cei doi.

Cum a reacționat familia lui Errol Musk

Errol Musk a recunoscut că surorile Janei nu sunt de acord cu faptul că cei doi au un copil. “Încă se simt un pic îngrozite de asta, pentru că este sora lor. Sora lor vitregă.”, a dezvăluit acesta.

Tatăl lui Elon Musk a mai spus că el și Jana Bezuidenhout au conceput copilul după ce aceasta a fost dată afară din casa iubitului ei și a rămas la Errol Musk.

“Trebuie să înțelegeți – sunt singur de 20 de ani și sunt doar un om care face greșeli.”, spunea Errol Musk.

Bărbatul i-a spus fiicei sale, Ali, despre copil, în speranța că va înțelege și îl va susține. Aceasta nu a avut reacția la care spera Errol Musk și l-a crezut “nebun, bolnav mintal”.

“Ei (n.r. copiii) cred că devin senil și că ar trebui să mă duc într-un azil de bătrâni, nu să am o viață plină de distracție și un copil micuț.”, a adăugat acesta.

Elon Musk s-a îndepărtat de tatăl său în urmă cu câțiva ani. Miliardarul l-a numit “un om teribil” într-un interviu pentru Rolling Stones, acordat în 2017.

La rândul său, Elon Musk a dezvăluit că este tatăl a doi copii cu directorul executiv al companiei sale de inteligență artificială Neuralink. În total, fondatorul Tesla are nouă copii.

ADVERTISEMENT