ADVERTISEMENT
Fotbal international

Șoc în Rusia! Un fotbalist se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de un fulger

Autor: Andrei Șchiopu | 05.07.2020 | 12:56
Șoc în Rusia! Un fotbalist se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de un fulger
Caz șocant în Rusia! Un fotbalist se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de un fulger. Sursă foto: thesun.co.uk

Un caz șocant și nefericit vine din Rusia, unde un fotbalist al unei echipe din diviziile inferioare a fost lovit de un fulger.

ADVERTISEMENT

Ivan Zabrovskiy, portarul celor de la Zhamya Truda, se află la terapie intensivă după ce un fulger l-a lovit din plin, când se afla la antrenamente.

Echipa sa joacă în acest moment doar meciuri amicale, după ce competiția din care făcea parte a fost suspendată din cuza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Un fotbalist din Rusia se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de un fulger

Ivan Zbrovskiy, portarul lui Zhamya Truda, a fost lovit de un fulger și se află la terapie intensivă, unde medicii se luptă pentru a-l putea salva pe bietul fotbalist.

„Un accident teribil s-a petrecut la unul din antrenamentele echipei noastre. Un fulger l-a lovit pe tânărul nostru portar, Ivan Zabrovskiy, care acum se află la terapie intensivă”, a fost anunțul făcut de formația din Rusia.

ADVERTISEMENT

Clubul încă nu a făcut niciun alt anunț în privința stării de sănătate a lui Ivan Zaborvskiy.

Zhamya Truda, una dintre cele mai vechi echipe rusești din lume

Ivan Zabrovky evoluează pentru Zhamya Truda, considerată cea mai veche echipă de club din Rusia, fondată în 1909. Zhamya evoluează în Divizia de Vest.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, nu este primul caz de acest fel din Rusia, în 2016, un alt fotbalist a murit după ce a fost lovit tot de un fulger.

Alexei Simonov, un tânăr fotbalist de doar 18 ani, a murit pe terenul de fotbal, după ce un fulger l-a lovit din plin. Medicii au intervenit rapid și prompt, însă nu au mai putut să-l salveze pe Alexei, care a fost declarat mort, la scurt timp după incidentul tragic.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de acum, terenul pe care Alexei și-a găsit sfârșitul a fost în regiunea Altai, în timp ce Zhamya evoluează în Moscova.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!