ŞOC! Klaus Iohannis a fost la un pas de MOARTE!

Mirela Apostol   
in Hotnews
19/11/2014, 09:43
ŞOC! Klaus Iohannis a fost la un pas de MOARTE!

Noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, a vazut moartea cu ochii in urma cu cativa ani, cand a fost in vizita la casa bunicilor sai din comuna Bradu, conform wowbiz.

La cativa ani dupa ce a ajuns primarul Sibiului, Klaus Iohannis s-a intors in locurile in care a copilarit, in satul Bradu, judetul Sibiu, acolo unde au trait bunicii din partea mamei. Acestia au plecat din Romania inca de la inceputul anilor ’90, insa Iohannis s-a simtit mereu legat de aceste locuri.

Noul presedinte al Romaniei a poposit la casa bunicilor, care in prezent e ocupata de niste prieteni din sat, si a incercat sa-si aminteasca de copilarie prin activitati pe care le practica cu drag atunci cand era mic. Ghinionul a facut sa mearga si la fantana din curte, de unde a incercat sa scoata apa.

ANUNTUL BOMBA AL DIMINETII!!! ACUM, ROMANIA ARE UN NOU PRIM MINISTRU!!!

Numai ca Iohannis isi pierduse cu timpul din dexteritate, asa ca o miscare gresita a fost suficienta pentru a scapa manerul coarbei, care sub greutatea galetii cu apa, l-a lovit direct in cap.

„Ne-am speriat toti, am crezut ca nu se mai ridica de jos. A zacut cateva minute lesinat. Am vrut sa chemam salvarea, insa cand sa formam numarul a deschis ochii si s-a ridicat de jos. Nu credeam ca e atat de puternic si de rezistent. Daca era altul, putea sa fie mort”, ne-a povestit un vecin din Bradu.

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Închide ×