ADVERTISEMENT
Life

Șoc la Acces Direct! Viorel Stegaru a părăsit emisiunea: “Este ultima mea ediție!” Vulpița a cântat cu Rafaelo

Autor: Stefania Bacanu | 02.07.2020 | 22:57
Șoc la Acces Direct! Viorel Stegaru a părăsit emisiunea:
Șoc la Acces Direct! Viorel Stegaru a părăsit emisiunea: "Este ultima mea ediție!" Vulpița a cântat cu Rafaelo

O nouă ediție, un alt scandal, aceiași protagoniști, la Acces Direct. Vulpița și Viorel sunt din nou la cuțite, numai că, de această dată, se pare că, bărbatul pare decis să o părăsească.

ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru a plecat din emisiunea prezentată de Mirela Vaida și a asigurat că este ultima ediție la care participă. Bărbatul a fost deranjat de vestimentația Vulpiței.

Vulpița a venit în emisiune mai sexy ca niciodată, îmbrăcată într-un body negru dantelat, care îi punea în valoare picioarele și posteriorul. Aceeași ținută pe care a avut-o și în videoclipul melodiei Sushi Maki, pe care o cântă alături de Rafaelo.

ADVERTISEMENT

 Viorel Stegaru a părăsit-o pe Vulpița. A plecat din platoul Acces Direct

Viorel nu a rămas deloc indiferent când a văzut cu ce vestimentație se prezintă soția lui la emisiune. Gelos din cale afară, bărbatul i-a reproșat partenerei de viață că nu este îmbrăcată adecvat.

Mai mult decât atât. Când a auzit că va cânta în platou alături de Rafaelo melodia Sushi Maki, Viorel a răbufnit: “Nu îl suport pe Rafaelo! Nu îl las să intre în platou. Astăzi este ultima emisiune a mea, dacă Veronica stă și dansează îmbrăcată așa. Gata, pa!”, a spus Viorel Stegaru înainte să iasă din platoul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Vulpița Veronica nu a fpst prea deranjată. Ba chiar a răspuns amenințărilor venite din partea soțului: “Dar tu ce vrei să port fustele bunicii tale, de alea lungi până în pământ? Uite, ce mă enervează, nu mă mai amenința. Hai, drum bun!”, a replicat Vulpița.

Imediat după plecarea lui Viorel, ca să se mai destindă puțin atmosfera, Rafaelo și Vulpița au interpretat celebra lor melodie și au dansat alături de baletul emisiunii care a avut o coregrafie specială.

ADVERTISEMENT

Cel mai nou proiect muzical al lui Rafaelo, împreună cu Vulpița, lnsat oficial pe 18 iunie, a strâns până acum aproape 6.500.000 de vizualizări.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!