Life

Șoc la Acces Direct! Viorel Stegaru a părăsit emisiunea: “Este ultima mea ediție!” Vulpița a cântat cu Rafaelo

02.07.2020 | 22:57
Soc la Acces Direct Viorel Stegaru a parasit emisiunea Este ultima mea editie Vulpita a cantat cu Rafaelo
Șoc la Acces Direct! Viorel Stegaru a părăsit emisiunea: "Este ultima mea ediție!" Vulpița a cântat cu Rafaelo
ADVERTISEMENT

O nouă ediție, un alt scandal, aceiași protagoniști, la Acces Direct. Vulpița și Viorel sunt din nou la cuțite, numai că, de această dată, se pare că, bărbatul pare decis să o părăsească.

Viorel Stegaru a plecat din emisiunea prezentată de Mirela Vaida și a asigurat că este ultima ediție la care participă. Bărbatul a fost deranjat de vestimentația Vulpiței.

ADVERTISEMENT

Vulpița a venit în emisiune mai sexy ca niciodată, îmbrăcată într-un body negru dantelat, care îi punea în valoare picioarele și posteriorul. Aceeași ținută pe care a avut-o și în videoclipul melodiei Sushi Maki, pe care o cântă alături de Rafaelo.

 Viorel Stegaru a părăsit-o pe Vulpița. A plecat din platoul Acces Direct

Viorel nu a rămas deloc indiferent când a văzut cu ce vestimentație se prezintă soția lui la emisiune. Gelos din cale afară, bărbatul i-a reproșat partenerei de viață că nu este îmbrăcată adecvat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât. Când a auzit că va cânta în platou alături de Rafaelo melodia Sushi Maki, Viorel a răbufnit: “Nu îl suport pe Rafaelo! Nu îl las să intre în platou. Astăzi este ultima emisiune a mea, dacă Veronica stă și dansează îmbrăcată așa. Gata, pa!”, a spus Viorel Stegaru înainte să iasă din platoul emisiunii.

Vulpița Veronica nu a fpst prea deranjată. Ba chiar a răspuns amenințărilor venite din partea soțului: “Dar tu ce vrei să port fustele bunicii tale, de alea lungi până în pământ? Uite, ce mă enervează, nu mă mai amenința. Hai, drum bun!”, a replicat Vulpița.

ADVERTISEMENT

Imediat după plecarea lui Viorel, ca să se mai destindă puțin atmosfera, Rafaelo și Vulpița au interpretat celebra lor melodie și au dansat alături de baletul emisiunii care a avut o coregrafie specială.

Cel mai nou proiect muzical al lui Rafaelo, împreună cu Vulpița, lnsat oficial pe 18 iunie, a strâns până acum aproape 6.500.000 de vizualizări.

ADVERTISEMENT