Nicio categorie

ŞOC la Cotroceni: mai mulţi consilieri de-ai preşedintelui Băsescu ar putea DEMISIONA

Consilierii prezidenţiali Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca ar putea să demisioneze din funcţiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, potrivit unor...
Autor: Răzvan Scarlat | 28.01.2014 | 08:17
ŞOC la Cotroceni: mai mulţi consilieri de-ai preşedintelui Băsescu ar putea DEMISIONA

Consilierii prezidenţiali Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca ar putea să demisioneze din funcţiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, mai mulţi consilieri prezidenţiali urmează să decidă, în zilele următoare, dacă rămîn la Palatul Cotroceni sau se înscriu în Partidul Mişcarea Populară, discuţiile urmînd a se tranşa în zilele următoare, anunţă România TV.

Pe lîngă consilierii prezidenţiali Adrian Rădulescu (de la Departamentul Politici Economice şi Sociale) şi Gabriel Berca (Departamentul pentru Relaţia cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă), alte nume care ar putea să se îndrepte spre Mişcarea Populară sînt Daniel Moldoveanu (consilier de stat la Departamentul Securităţii Naţionale) şi Răzvan Murgeanu (consilier de stat la Cancelaria Preşedintelui), susţin aceleaşi surse.

Informaţiile în acest sens au fost vehiculate în contextul în care Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe în zilele următoare în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!