Sport

Șoc la Dinamo înainte de reunire! Pleacă de la club după mai bine de 20 de ani. Exclusiv

O nouă lovitură pentru Dinamo chiar înainte de reunire, după ce unul dintre cei mai vechi oameni din club nu va mai continua în Ștefan cel Mare
14.06.2021 | 22:48
Soc la Dinamo inainte de reunire Pleaca de la club dupa mai bine de 20 de ani Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo se va reuni pe 15 iunie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. După plecările lui Raul Albentosa, Florin Bejan și Jonathan Morsay, un alt dinamovist nu va mai continua în Ștefan cel Mare.

După ce mai mulți jucători și-au depus memorii pentru a-și primi restanțele salariale, administratorul bazei sportive de la Săftica și un alt om cu ștate vechi în clubul Dinamo, George Trandafir, sunt și ei la un pas să părăsească „haita”.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai vechi oameni de la Dinamo va părăsi echipa

Din informațiile FANATIK, „câinii” vor rămâne fără doctor la Săftica. Medicul Liviu Bătineanu, unul dintre cei mai vechi oameni din cadrul clubului, nu va mai continua la Dinamo. Astfel, „veteranul” din curtea lui Dinamo va pleca de la alb-roșii pentru a patra oară, ultima oară renunțând la funcție în urma infarctului suferit de Eugen Neagoe.

Liviu Bătineanu a devenit medicul lui Dinamo în 2001. În același ani, reputatul doctor a plecat însă la Universitatea Craiova. După ultima sa plecare, Adrian Motoacă a fost cel care s-a ocupat de sănătatea jucătorilor din „Groapă”.

ADVERTISEMENT

Tot site-ul nostru a aflat că în finalul playout-ului din Casa Pariurilor Liga 1, Liviu Bătineanu a lipsit de la Săftica pentru două zile, din cauza problemelor de la echipă. Cei DDB alături de conducerea clubului, vor trebui să rezolve cât mai repede această problemă, la meciurille din Liga 1 fiind obligatoriu ca un doctor să fie prezent la meciuri.

George Trandafir și administratorul bazei de la Săftica sunt și ei la un pas de plecare

FANATIK a aflat că George Trandafir și administratorul bazei sportive de la Săftica, Petre Pasculea, sunt aproape să plece de la Dinamo. George Trandafir, organizator de competiții în cadrul clubului și unul dinte cei mai pricepuți oameni din punct de vedere administrativ și al regulamentelor va lua și el o decizie cu privire la viitorul său la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Problemele financiare l-au afectat și pe Petre Pasculea, se gândește de asemenea să își dea demisia. De altfel, angajații de la Săftica și de la stadionul Dinamo au amenințat că nu se vor mai prezenta la muncă, după ce aveau restanțe salariale de patru-cinci luni de zile.

Pe lângă banii strânși de suporterii dinamoviști din programul DDB, singurele surse de venit ale clubului sunt drepturile TV și mici sume pe care „câinii” le mai primesc din partea sponsorilor. De altfel, Dinamo are nevoie de 250.000 de euro până la startul campionatului pentru a supraviețui și clubul să nu fie nevoit să intre în banii din veniți de la televiziuni.

ADVERTISEMENT

Liviu Bătineanu a mai plecat de trei ori de la Dinmo

Liviu Bătineanu a plecat prima oară de la Dinamo în 2001. Doctorul „câinilor” a mai luat decizia să plece de la Dinamo după ce a picat la mijloc în conflictul dintre Florin Prunea și Mircea Rednic, în 2019.

A revenit în Ștefan cel Mare după o pauză de zece luni, pe 6 mai 2020, după ce părăsise staff-ul alb-roșiilor în urma infractului suferit de antrenorul echipei, Eugen Neagoe. Medicul dinamovist a mai trecut prin clipe extrem de grele în 2016, când Patrick Ekeng a decedat pe teren în timpul meciului cu Viitorul Constanța.

În noiembrie 2020, a vrut din nou să plece de la Dinamo, după ce s-a iscat un scandal la Săftica din cauza aparaturii medicale, fiind acuzat de spanioli că le-a luat la el în mașină. Se pare că Pablo Cortacero nu a plătit pentru aparatură, iar aceasta a fost înapoiată distribuitorului.

„Toată lumea știe că Dinamo București este echipa mea, mai ales după ce-am lucrat atâta vreme acolo. Mai țin legătura cu oamenii de acolo, vorbim când e cazul, despre una, despre alta, însă nu vreau să mă mai întorc în fotbalul românesc. Tot binele din lume pentru Dinamo și pentru dinamoviști”, a spus la acea vreme Liviu Bătineanu.

ADVERTISEMENT