Fotbal intern

Șoc la FCSB: Narcis Răducan a demisionat! ”Becali mi-a reproșat că nu m-am luat de arbitri!”

05.11.2019 | 13:08
Șoc la FCSB: Narcis Răducan a demisionat! ”Becali mi-a reproșat că nu m-am luat de arbitri!”
Narcis Răducan a plecat de la FCSB. Și-a anunțat despărțirea de roș-albaștri printr-o postare pe facebook
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a demisionat de la FCSB! Decizia vine în mod surprinzător, după ce numirea acestuia venise doar în urmă cu mai puțin de trei luni. Directorul sportiv al roș-albaștrilor a anunțat hotărârea printr-o postare pe pagina personală de facebook.

Narcis Răducan a plecat de la FCSB. Nu a avut avut aceeași relație cu Becali pe care a avut-o Meme

”A fost o experiență specială, în perspectiva obținerii doctoratului, în managementul sportiv. Mulțumesc tuturor!”, a fost mesajul lui Narcis Răducan, care și-a încheiat postarea cu două inimioare, una roșie și una albastră.

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a fost adus la FCSB, în postura de director sportiv, imediat după plecarea lui Mihai Stoica. Cei doi sunt în relații deosebit de reci, Răducan și Meme contrându-se chiar în direct la o emisiune a postului Digisport înainte de ”rocadă”, Meme acuzându-l pe Narcis că vrea să-i ia locul!

În ultima vreme, Stoica a accelerat ”demersurile” pentru a reveni în vechea sa funcție de la FCSB, în locul lui Răducan. L-a atacat din nou pe Narcis într-o emisiune TV în care a fost invitat, acuzându-l că e principalul furnizor de informații din sânul echipei pentru ziariști. Meme a mai ”punctat” în relația cu Becali după ce a fost invitat la nunta fetei acestuia, Teodora, ”performanță” la care Narcis nu a ajuns.

ADVERTISEMENT

”Becali mi-a reproșat că nu m-am luat de arbitri la meciul cu Chindia!”

”Am avut o discuție cu domnul Becali și am simțit că e mai bine să fac un pas în spate. Dacă nu mai e nevoie de mine ce rost are să stau? Mi-a reproșat anumite chestii puerile. De exemplu, de ce nu m-am luat de arbitri la meciul cu Chindia Târgoviște, de ce am spus că în Champions League nu se dădea penalty la Tănase și că de ce am spus că CSA Steaua va avea mai mulți fani dacă va ajunge în Liga 1. Sunt motive puerile și e inutil să le comentez!

Îi mulțumesc pentru această perioadă atât dânsului, cât și celor de la echipă. Mă bucur că am pus umărul alături de colegii din staff și de jucători să ducem Steaua în fruntea clasamentului. Noi am luat-o din subsolul clasamentului și-am dus-o din nou play-off. A fost o experiență specială pentru mine! Le urez baftă celor de acolo, viața merge înainte”, a explicat Narcis motivele demisiei pentru gsp.ro.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri