Sport

EXCLUSIV / Dezvăluiri ŞOC de la FRF! “I-am dat o capsă-n BOT, de a CĂZUT!”

Gheorghe Burleanu, tatăl actualului şef al Federaţiei Române de Fotbal, l-a bătut măr pe Sorin Răducanu, unul dintre candidaţii la alegerile care au avut loc pe 5 martie, anul acesta. Burleanu...
28.11.2014 | 12:37

Gheorghe Burleanu, tatăl actualului şef al Federaţiei Române de Fotbal, l-a bătut măr pe Sorin Răducanu, unul dintre candidaţii la alegerile care au avut loc pe 5 martie, anul acesta. Burleanu senior a povestit, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, cum i-a aplicat corecţia fizică lui Răducanu, după ce acesta din urmă l-ar fi înjurat de mamă.

Imediat ce a ieşit învingător la alegerile pentru preşedinţia FRF, Răzvan Burleanu a fost felicitat de cei care i-au fost rivali, între care şi Sorin Răducanu. Numai că acesta a avut şi un mesaj pentru tatăl celui care este acum şeful FRF. “Transmite-i salutări”, i-a spus Răducanu lui Răzvan Burleanu. Ajuns la Bacău, acolo unde locuiesc părinţii lui, omul din fruntea federaţiei i-a povestit lui Gică cele întîmplate, moment în care tatăl lui a izbucnit în rîs. Mirat, Răzvan a întrebat care este motivul, pentru ca apoi să rămînă perplex. “A venit fiu-miu acasă şi mi-a transmis salutări de la Sorin Răducanu. I-am povestit cum i-am dat un pumn, de l-am lăsat lat”, a povestit Gheorghe Burleanu, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

gheorghe-burleanu

KO în uşa vestiarului

De unde a plecat scandalul în urma căruia Sorin Răducanu a primit pumnul devastator, în plină figură, care l-a adormit? Continuă tatăl preşedintelui FRF: “Era parcă în 1987, după un meci pe care SC Bacău, echipă la care jucam eu, l-a cîştigat cu 5-3, în deplasare, cu FC Olt. M-am dus la vestiarul oaspeţilor, pentru a-i saluta pe Eftimie şi pe Marcel Popescu. Am bătut la uşa vestiarului, iar Sorin Răducanu a deschis şi, imediat, m-a înjurat de mamă! Am înnebunit! I-am dat un pumn, şi gata. KO! N-a uitat nici acum că i-am dat o capsă-n bot”.

raducanu

A organizat miting împotriva lui Burleanu

Sorin Răducanu avea să organizeze un miting în faţa sediului Federaţiei Române de Fotbal, cerîndu-i demisia lui Răzvan Burleanu. Răducanu susţinea atunci că Burleanu i-a păcălit pe conducătorii de cluburi şi de aceea ar fi ieşit preşedinte al FRF. În afara faptului că a avut puţini susţinători, protestul acestuia a fost sortit eşecului.

ADVERTISEMENT

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: