News

ANUNŢUL MOMENTULUI despre Gabriel COTABIŢĂ! Şoc la Spitalul Elias!

Veştile despre Gabi Cotabiţă şi recuperarea medicală miraculoasă de care se bucură artistul au uimit pe toată lumea, inclusiv pe medici. Încântat de progresele făcute cântăreţul a...
30.06.2015 | 13:08
ANUNTUL MOMENTULUI despre Gabriel COTABITA Soc la Spitalul Elias

Veştile despre Gabi Cotabiţă şi recuperarea medicală miraculoasă de care se bucură artistul au uimit pe toată lumea, inclusiv pe medici. Încântat de progresele făcute cântăreţul a făcut o cerere către medicii săi curanţi care i-a şocat pe aceştia, doctorii neştiind exact cum să procedeze în această situaţie!

Şoc la Hollywood! CELEBRUL ACTOR a fost ASASINAT!!! Milioane de români l-au iubit pentru filmele sale! 

Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea familiei artistului, Gabi Cotabiţă şi-ar dori să spună”Adio” spitalului în care este internat, sătul să îşi petreacă timpul pe paturile de acolo. Aşa că, pare-se, artistul a cerut să fie tratat în regim ambulatoriu motivând că procedurile de recuperare medicală pe care le urmează nu necesită foarte mult timp petrecut în cabinetele specializate ale spitalului Elias din Bucureşti.

ANUNŢ BOMBĂ făcut de PAPA FRANCISC! DEZASTRU PENTRU CATOLICI!

Cu toate acestea, medicii l-au sfătuit pe Cotabiţă să mai aibă răbdare şi să nu plece din spital, susţinând că, pentru artist, este mai bine să fie urmărit, zi de zi, de medici în ceea ce priveşte progresele recuperării sale. Totuşi, spun sursele noastre, artistul este la un pas să ceară externarea pe proprie răspundere, el fiind convins că, acasă, alături de cei apropiaţi, pregresele lui vor fi şi mai rapide, iar curând va putea reveni la obiceiurile pe care le avea înainte de accidentul vascular pe care l-a suferi acum aproape două luni.

CE VESTE! ARMATA, OBLIGATORIE ÎN ROM NIA! AU VOTAT: “DA, AŞA VREM!”

Internat la spitalul Elias pentru că acolo este una dintre cele mai bune clinici de recuperare medicală şi pentru că acupuncturiştii de acolo sunt foarte capabil, Gabriel Cotabiţă beneficiază de un tratament complex de fizioterapie cu unul dintre cele mai performante aparate din domeniu.

Sursă: www.spynews.ro