Life

Șoc la Survivor! Razboinicul care a renunțat la concurs și merge acasă! “Nu pot să mă numesc un bun supraviețuitor”

Seara de marți a venit cu o veste șoc pentru fanii ”Survivor România 2022”. Unul dintre războinicii care s-a făcut remarcat pe trasee a renunțat la concurs și a plecat acasă. 
18.01.2022 | 21:11
Soc la Survivor Razboinicul care a renuntat la concurs si merge acasa Nu pot sa ma numesc un bun supravietuitor
Liviu Mihalca renunță la Survivor România 2022. Sursă foto: Captură video Pro TV
ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte de a intra pe al treilea traseu din Republica Dominicană, un războinic a surprins pe toată lumea cu decizia sa.

Liviu Mihalca a renunțat la ”Survivor România 2022”

După ce a dovedit că poate lupta împotriva echipei roșii, o seară petrecută în singurătate, retras față de colegii lui, Liviu Mihalca și-a anunțat retragerea din competiția de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Sub privirile nedumerite ale colegilor și chiar ale adversarilor, Liviu Mihalca, din cauza fricii de a mai intra pe traseele din Dominicană, a ales să își voteze și să își urmărească noii prieteni de acasă, chiar dacă în primul episod al emisiunii spunea că s-a săturat să privească competiția din canapea.

Concurentul spune că cel mai bine pentru echipa lui, pentru a câștiga toate probele, este ca el să plece acasă și să fie înlocuit de cineva care-și dorește mai mult decât el să lupte pe nisipul fierbinte de la ”Survivor România 2022”.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să mă numesc un bun supraviețuitor”

”Consider că noi ne-am format ca un pumn și dacă un deget se rupe el trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului.

Consider că nu pot să mă numesc un bun supraviețuitor, cum ar fi Faimoșii, ei au supraviețuit mai mult decât noi. Mi-e frică să mai intru pe traseu din anumite motive, nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei, vreau să îi susțin și în locul meu poate merită cineva mai mult decât mine să intre.

ADVERTISEMENT
Liviu Mihalca la Survivor România 2022
Liviu Mihalca a fost descalificat de la Survivor România 2022. Sursă foto: Captură video Pro TV

 

Tânărul se teme pentru sănătatea sa

Tânărul maramureșean a luat această decizie, deși este cotat bine în clasamentul celor 24 de concurenți, după ce și-a analizat situația, mai ales în ceea ce privește sănătatea sa, dar și șansele de a câștiga. Primordial pentru el, spune Liviu Mihalca, este să poată dansa în continuare, aceasta fiind meseria lui de bază.

Primele zile au fost ok, dar consider că nu pot să duc această competiție până la sfârșit, nu pot să o câștig și nu are rost să mă amăgesc pe mine și pe colegii mei. Survivor nu este pentru toată lumea, este mai greu decât se vede la televizor. Eu dansez, am voință pe traseu, dar nu mi-aș dori să nu mai pot să dansez apoi”, a spus Liviu Mihalca la ”Survivor România 2022”.

ADVERTISEMENT

Prin această decizie, tânărul de 22 de ani a renunțat la șansa de a câștiga premiul în valoare de 100.000 de euro și s-a întors acasă la iubita sa, Raluca.

În echipa albastră au mai rămas acum următorii concurenți: Alexandra Duli , Elena Matei, Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze Angela Forero, Ștefania Ștefan și Ramona Crăciunescu .

ADVERTISEMENT