Life

Șoc la Te cunosc de undeva! Incă o vedetă Antena 1, confirmată cu noul coronavirus

15.07.2020 | 11:52
Soc la Te cunosc de undeva Inca o vedeta Antena 1 confirmata cu noul coronavirus
ADVERTISEMENT

Actorul Cristi Iacob a fost confirmat cu noul coronavirus. În urmă cu o lună, bomba a explodat la Antena 1 și a dat multe planuri peste cap conducerii, atunci când mai multe vedete au fost testate pozitiv cu COVID-19.

După Marcel Pavel, și Cristi Iacob a fost atacat de noul coronavirus, dar această informație a fost ținută secret. În acest sens, încă de atunci, filmările emisiunii Te cunosc de undeva au fost oprite.

ADVERTISEMENT

Nici Ozana Barabancea nu a scăpat. Se pare că artista s-a infectat de la Marcel Pavel. Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș sunt alte două vedete testate pozitiv.

Cristi Iacob, vedeta Antenei 1, confirmată cu noul coronavirus

Conducerea postului tv a ținut secret această informație, dar, în cele din urmă, s-a aflat. Actorul Cristi Iacob, care face parte din juriul Te cunosc de undeva, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Imediat după, a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, și tratat corespunzător simptomelor provocate de virusul SARS CoV-2.

Marcel Pavel a fost primul confirmat, însă la scurt timp, mai multe vedete care fac parte din proiectul Te cunosc de undeva, și care au intrat în contact cu artistul, au fost suspecte sau chiar au fost afectate de SARS CoV-2.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără Ozana Barabancea, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Adriana Trandafir și prezentatorul Andrei Ștefănescu. Unii au fost afectați mai puternic și au fost internași, alții s-au aflat doar în autoizolare.

Numele lui Cristi Iacob, unul dintre cei patru jurați, a fost recunoscut mai târziu, acum, când se află în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

”El a fost internat o perioadă, și tratat corespunzător. Din fericire, acum, se simte bine și nu mai are nici măcar o problemă”, au dezvăluit surse pentru WOWbiz.ro

 

ADVERTISEMENT