Carousel hot news

Şoc în Moldova: Vaslui poate ajunge “lanterna” Ligii I! Urmează încă o depunctare!

Gruparea moldoveană a fost sancţionată cu scăderea a opt puncte din cele acumulate în actuala ediţie a Ligii I de către Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a litigiului cu agentul de...
16.10.2013 | 15:38
Şoc în Moldova: Vaslui poate ajunge
ADVERTISEMENT

Gruparea moldoveană a fost sancţionată cu scăderea a opt puncte din cele acumulate în actuala ediţie a Ligii I de către Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a litigiului cu agentul de jucători Ionel Codoban. Impresarul se află în litigiu cu FC Vaslui, club căruia îi solicită 200.000 de euro ca urmare a transferului mijlocaşului Liviu Antal de la Oţelul Galaţi la trupa antrenată de Liviu Ciobotariu, efectuat în iunie 2012.

În urma depunctării, FC Vaslui a ajuns penultima în Liga I, cu numai trei puncte. La scurt timp după decizie, Comisia de Disciplină a FRF a trimis un comunicat către LPF, în care solicita lui FC Vaslui ca pînă la data de 16 octombrie 2013, ora 14, clubul să “prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Codoban Tătar Ionel pentru a evita în continuare depunctarea”.

ADVERTISEMENT

FC Vaslui nu a făcut, însă, dovada plăţii, astfel că gruparea riscă să fie depunctată cu încă două puncte, situaţie în care ar ajunge ultima în clasament. Adrian Porumboiu susţine că nici nu se gîndeşte să facă vreo plată către Codoban. “Nu noi avem datorie la Codoban, ci FC Vaslui trebuie să încaseze 250.000 de euro. Ne pot depuncta în continuare, ne pot lua şi 200 de puncte, să ajungem pe minus. Cazul se judecă la alte două comisii din România, clubul nu poate merge pînă atunci la TAS”, a spus Porumboiu pentru FANATIK.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri