Life

Șoc pe piața televiziunilor. Ce se întâmplă cu HBO și cum vor fi afectați toți abonații

Veste șoc pe piața televiziunilor și a platformelor de streaming! HBO dispare, iar abonații trebuie să știe asta! Ce mutare de marketing a făcut postul?
03.06.2023 | 12:57
Soc pe piata televiziunilor Ce se intampla cu HBO si cum vor fi afectati toti abonatii
HBO Max își schimbă denumirea. Foto: HBO
ADVERTISEMENT

HBO Max va dispărea din România în anul 2024 și se va numi doar Max! Decizia, care a fost luată deja în Statele Unite de compania Warner Bros. Discovery a surprins pe toată lumea!

HBO devine Max. Cum sunt afectați abonații

Cel mai puternic brand de filme va deveni, așadar, istorie. HBO și-a schimbat denumirea de mai multe ori, în încercarea de a atrage un public cât mai divers, mai ales după ce pe piață au apărut o serie de platforme și companii producătoare de filme și seriale precum Netflix sau Amazon Prime.

ADVERTISEMENT

HBO s-a numit, pe rând, HBO Go, HBO Now, HBO Max, iar de acum va fi doar Max. Compania s-a focusat mai mult pe platforma online, asta după ce televiziunea tradițională, HBO, a pierdut puncte mari de audiență, relatează CNN.

Noul serviciu de streaming, Max, a fost anunțat ca lansare pentru data de 23 mai de CEO-ul David Zaslav. În Statele Unite, platforma este disponibilă deja sub denumirea Max.

ADVERTISEMENT

Prețurile abonamentelor Max: de la 9,99 dolari la 19,99

Cu ce noutăți vine, așadar, Max? Trebuie spus că pe noua platformă va exista un conținut mult mai variat din portofoliul extins al Warner Bros. Discovery, care cuprinde producții și de la TLC, Food Network, Cartoon Network sau HGTV.

Va avea de suferit și aplicația HBO Max de pe telefon, una mult mai îmbunătățiă, anunță oficialii televiziunii. Compania își dorește ca până în luna mai a anului 2025, platforma de streaming să ajungă la cel puțin 130 de milioane de abonați. Până acum, la HBO Max s-au abonat 96 de milioane de persoane, mult sub așteptările patronilor.

ADVERTISEMENT

Abonamentul Max va varia în funcție de pachetul pe care clienții îl vor alege. Cel mai ieftin pachet va costa 9,99 dolari, cu reclame incluse. Versiunea fără spoturi sau bannere publicitare va fi disponibilă la un preț ceva mai mare: 15,99 de dolari. La această sumă, abonații vor putea avea acces pe două dispozitive simultan și, de asemenea, descărca până la 30 de titluri.

Mai există și varianta de abonament la 19,99 dolari, care include până la patru fluxuri simultane, producțiile putând fi vizionate la cea mai înaltă definiție, 4K.

ADVERTISEMENT

 

 

 

Tags: