Fotbal intern

Șoc pentru FCSB! Gaz Metan vrea să îl suspende pe Mihai Teja! Rămâne Gigi Becali fără antrenor?

28.12.2018 | 12:59
Soc pentru FCSB Gaz Metan vrea sa il suspende pe Mihai Teja Ramane Gigi Becali fara antrenor

Scandal uriaș legat de numirea antrenorului de 40 de ani. Oficialii ardelenilor au vrut să discute cu patronul FCSB despre situația tehnicianului, care mai are contract cu ei până în vară, dar au fost ținuți pe la uși de acesta. Drept răzbunare, Gaz Metan vrea să îl suspende pe Mihai Teja!

Rămâne Gigi Becali fără antrenor? FANATIK vă prezintă culisele unui război neașteptat, din care formația roș-albastră ar putea ieși extrem de șifonată! Antrenorul ce a fost prezentat oficial ar putea fi suspendat de fostul său club!

Gaz Metan vrea să îl suspende pe Mihai Teja! Nu a avut curajul să îl oprească pe Gigi Becali

Mihai Teja a fost prezentat drept noul antrenor al celor de la FCSB într-o conferință de presă ținută la Palatul lui Gigi Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit despre tehnicianul pe care l-a ales și despre motivele pentru care a luat această decizie. “Acum o să vă spun de ce l-am ales pe Mihai. L-am intrebat cum vede fotbalul. M-a influenţat Mihai Stoichiţă care a zis că Mihai Teja e antrenor de posesie. Am vorbit şi cu Gică (n.r. Gică Hagi), i-am cerut părerea şi mi-a zis că e antrenor de posesie şi că a demonstrat asta. Eu chiar voiam asta. Nu înţelegeam de ce nu avem posesie. E adevărat că familiile noastre se cunosc de 200 de ani.

El a crescut sub ochii mei. Nu se mai pune vorba de încredere. El a semnat contractul, nu l-a citit deloc. E prea mare respectul ca să ne păcălim. Nu l-am luat pentru că e cuminte, ci pentru că are valoare. Nu o să mă bag 6 luni! Face ce vrea el, îi iau 4-5 jucători, nu mă interesează. Trebuie să facă posesia, că altfel vede el. Aşa mi-a zis! După aceea fac eu posesia”, a anunțat Gigi Becali. Practic, el a dezvăluit că Teja a semnat contractul cu FCSB!

Gigi Becali și Mihai Teja se îmbrățișează
Gigi Becali și Mihai Teja se îmbrățișează după prezentarea oficială de la FCSB

Conform informațiilor FANATIK, de aici a plecat un adevărat scandal. Oficialii celor de la Gaz Metan au luat foc și au jurat că se vor răzbuna. Președintele Ioan Mărginean l-a atacat pe Becali direct: “Nu există niciun act de reziliere, n-am apucat să facem acte. Cei de la FCSB ne-au luat pe nepregătite și ceea ce pot să vă spun e că Teja a avut doar un acord verbal din partea noastră.

În plus, mi se racolează jucatori. Nu mi se pare normal cum suntem tratați! N-am avem nici măcar o hârtie scrisă de la FCSB. Acel om credincios e din altă lume, iar eu nu vreau să intru în jocul acesta. Pe mine mă caracterizează munca. O sa mă fac mai al dracului! Noi de acum tacem și facem”, a afirmat Ioan Mărginean pentru realitateasportivă.

Sursele FANATIK dezvăluie că lucrurile au luat amploare și pentru că Gigi Becali a anunțat public ce jucători de la Mediaș vrea, vorbind ca și cum aceștia ar fi deja ai celor de la FCSB! Conform informațiilor noastre, Mihai Teja ar fi încercat să îl convingă pe patronul său să amâne conferința de prezentare până după ce va avea un acord de reziliere scris cu cei de la Gaz Metan, dar Becali a insistat că el va rezolva totul cu reprezentanții ardelenilor.

Întâlnirea dintre părți nu a mai avut loc după ce afaceristul din Pipera i-ar fi ignorat pe cei de la Mediaș, astfel încât în acest moment există un adevărat război între cele două cluburi. Bomba vine dinspre formația ardeleană, care ar fi amenințat că e dispusă să ceară suspendarea lui Mihai Teja până la finalul contractului, dar și pedepsirea roș-albaștrilor pentru că au negociat cu un antrenor aflat sub acord scris!

Transferurile de la Mediaș, blocate până la rezolvarea situației lui Teja

Neînțelegerile cauzate de numirea lui Mihai Teja la FCSB, fără ca Gaz Metan să se despartă oficial de antrenor, au condus și la blocarea, cel puțin momentan, a tuturor transferurilor pe axa Mediaș – București. Astfel, Gigi Becali dorește să aducă trei jucători în această perioadă: Iulian Cristea, căruia îi expiră contractul în vară cu Gaz Metan, Antoni Ivanov și Darius Olaru. Becali l-ar fi vrut și pe Boubacar Fofana, dar fotbalistul se pare că are alte planuri și a declinat deocamdată oferta roș-albaștrilor.

În condițiile în care Gigi Becali și Ioan Mărginean nu vor ajunge rapid la un numitor comun pentru Teja, toate aceste transferuri vor pica. Președintele ardelenilor a vorbit despre nemulțumirile sale, înainte să fie ignorat complet de finanțatorul roș-albaștrilor: “Noi nu avem nicio ofertă scrisă pentru niciun jucător. S-a încălcat totul, orice respect şi deontologie profesională. Noi ce să-i facem domnului Becali? Nu-l putem reclama la Federaţie pentru că dânsul nu este oficial al clubului, dar procedează corect? Cine poate spune că este corect ceea ce a făcut Teja? Că m-a dat peste cap!“, a afirmat Mărginean.

Tags: