Sport

ŞOC pentru Gigi Becali! Primeşte 15 ani de puşcărie?!

Gigi Becali riscă o nouă condamnare, mai mare decât toate cele pe care le-a primit deja. Dezvăluirea-şoc a fost făcută de preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, în emisiunea România...
02.06.2014 | 09:44
SOC pentru Gigi Becali Primeste 15 ani de puscarie

Gigi Becali riscă o nouă condamnare, mai mare decât toate cele pe care le-a primit deja. Dezvăluirea-şoc a fost făcută de preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, în emisiunea România Exclusiv. Vadim a explicat că noul dosar al latifundiarului din Pipera ar avea legătură cu o fabrică de armament, iar condamnarea ar putea ajunge la 15 ani de inchisoare.

“Un ilustru personaj mi-a zis chiar la meci că pentru cumpărarea fabricii de armament din nu ştiu ce judeţ Becali o să mai ia o condamnare de 15 ani. O nouă condamnare pe care nu i-o poate şterge niciun regim care vine la putere”, a dezvăluit Corneliu Vadim Tudor.

Gigi Becali a cumparat Uzina Mecanică Drăgăşani de la AVAS în 2004,, dar pentru că nu şi-a respectat obligaţiile din caietul de sarcini fabrica de armament a fost scoasă la licitaţie de Fisc. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea a scos la vânzare, prin licitaţie publică bunurile imobile sechestrate proprietate a debitorului Uzina Mecanică Drăgăşani, care îi aparţine lui Gigi Becali. Datoria era de 300.000 de euro.

Dosarul este de executare şi scoate la licitaţie, pe bucăţi sau întreg, un ansamblu de bunuri imobile evaluat la suma de 689.993 lei format din: teren în suprafaţă de 39.334,2 mp, evaluat la suma de 303.691 lei şi construcţiile existente pe acest teren. Construcţiile sunt efectuate în anul 1986, acestea aflându-se într-un stadiu avansat de degradare, sunt fără tâmplarie sau cu tâmplarie ruginită, fără geamuri, pereţii sunt fără tencuială, afectaţi de degradare, acoperişurile sunt distruse. Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte, până în ziua precedentă termenului de licitaţie, la 11.09.2013, orele 14,00.

Gigi Becali deţine 90,7% din acţiunile Uzinei Mecanice Drăgăşani, în valoare de 8.136.460 de lei. Acesta a cumpărat-o de la AVAS în 2004, însă nu a respectat caietul de sarcini şi nu a făcut investiţiile promise.

Sursa: romaniatv.net