Mai schimbă Gigi numele? "Steaua nu va mai avea voie în Liga 1"

Emilian Hulubei, membru în Comitetul Executiv al FRF, a dezvăluit ce sancţiuni poate primi Steaua în cazul în care îşi schimbă numele pe parcursul competiţiei.

Astfel, în cazul în care Gigi Becali va renunţa la numele Steaua, conform deciziei luate de Curtea de Apel, echipa patronată de el va fi exclusă din Liga 1 pentru trei sezoane şi va fi exclusă din cupele europene.

"Conform regulamentului, 3-4 ani nu va mai avea voie să joace în Liga 1 pentru că nu mai este aceeaşi echipă. În plus, va fi exclusă din competiţiile europene", a declarat Hulubei.

Articolul 2 din regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice a FRF scrie: "Echipele pot solicita FRF/AJF/AMFB schimbarea denumirii sub care figurează ca membri afiliaţi numai în perioada dintre două ediţii ale campionatului."

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Acelaşi articol mai precizează: "Cererea de schimbare a denumirii se depune la forul competent în perioada 1 - 30 iunie a fiecărui an, în caz contrar cererea urmînd a fi respinsă ca tardiv introdusă".

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933