Carousel hot news

STEAUA – RIO AVE. ŞOC! “Riscă DEPUNCTAREA!”

STEAUA a jucat fără spectatori partida cu Aalborg, prima în această ediţie a Europa League, dar lucrurile ar putea lua o turnură horror în această seară. UEFA este cu ochii pe campioana...
23.10.2014 | 16:42
STEAUA - RIO AVE. ŞOC!

STEAUA a jucat fără spectatori partida cu Aalborg, prima în această ediţie a Europa League, dar lucrurile ar putea lua o turnură horror în această seară. UEFA este cu ochii pe campioana României, iar această partidă ar putea aduce o pedeapsă fără precedent pentru o echipă din România în cupele europene. Cristian Jura, singurul român care face dreptate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, anunţă că Steaua riscă depunctarea dacă fanii vor crea din nou probleme.

10688276_10202776963138937_3346172339631022069_o

“UEFA este cu ochii pe meciul dintre Steaua şi Rio Ave, iar eventuale gesturi de rasism ar putea fi pedepsite foarte drastic. Există cîteva tipuri de sancţiuni care sunt, în principiu, acordate progresiv. Prima ar fi amenda, apoi ar fi suspendareaa parţială a stadionului, închiderea definitivă, pentru ca în cele din urmă se se poată ajunge chiar pînă la depunctare. În cazul Stelei, care este un club recidivist, s-ar putea ajunge la depunctare chiar din această seară dacă vor mai fi cazuri de rasism. UEFA trimite la fiecare meci pe care îl organizează un om care întocmeşte un raport legat de suporteri. Sînt oameni despre a căror identitate nu ştiu nici măcar cluburile, iar ceea ce scriu ei este decisiv”, a explicat Cristian Jura în exclusivitate pentru FANATIK.RO. 

Partida Steaua – Rio Ave, din etapa a treia a Europa League, se va disputa astăzi, de la ora 20:00, şi va fi transmisă de Dolce Sport 1 şi Digi Sport 1.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri