Life

Șocant! Margherita de la Clejani a strâns pământ de pe 9 morminte. “Acest pământ te ajută pentru o tinerețe fără bătrânețe”

31.05.2020 | 14:19
Socant Margherita de la Clejani a strans pamant de pe 9 morminte Acest pamant te ajuta pentru o tinerete fara batranete
ADVERTISEMENT

Margherita șochează din nou. Fata Clejanilor a luat pământ de pe 9 morminte părăsite pentru a-și face o mască de față, ce o va scăpa de riduri și îi va regenera tenul. “Acest pământ te ajută pentru o tinerețe fără bătrânețe”.

Margherita a luat pământ de pe 9 morminte pentru o mască de față

În urmă cu trei ani, Margherita din Clejani a recurs la un gest șocant în speranța că va scăpa de riduri și va avea un ten perfect. Convinsă că va avea efectul așteptat, artista a strâns pământ de la nouă morminte părăsite pentru a-și face o masca de față minune.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în Grecia, în cadrul unei emisiuni tv. “În ciuda fricii care-i dă fiori, Margherita pune pe primul loc frumusețea.

Ea susține că măștile de față cu pământ din cimitir fac minuni și, pentru a intra în posesia lui, este gata de orice sacrificiu”, scria presa la acel moment uluitor.

ADVERTISEMENT

Convingerea că va scăpa de riduri cu o astfel de mască îi dă suficient curaj încât să ia cu mâna ei pământ de pe mormintele părăsite. Dar asta numai după ce se asigură că locurile de veci sunt cu adevărat abandonate”, a scris presa la acel moment, potrivit wowbiz.ro

Foarte atentă la aspectul exterior, Marga ar face orice pentru un aspect impecabil, fără riduri și fără semne de bătrânețe. ”Trebuie să iau și eu din cimitir pământ de la nouă morminte părăsite. Îmi trebuie pentru mască de față, să nu mai am niciun rid.

ADVERTISEMENT

Acest pământ fermecat de la nouă morminte părăsite te ajută foarte tare pentru tinerețe fără bătrânețe”, a mărturisit Margherita de la Clejani.

Margarita, cercetată penal

În urmă cu o săptămână, Marga a fost implicată într-un accident rutier, provocat chiar de ea. S-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistată de polițiști sub influența substanțelor interzise.

ADVERTISEMENT