Sporturi

Serena ŞOCHEAZĂ în propria carte. “Am balcoane mari şi un fund enorm. Aşa sînt eu şi-mi place la nebunie!”

Serena Williams a lansat o autobiografie în 2009. Aceasta a fost tradusă de curînd şi în limba română şi prezintă mai multe amănunte păstrate departe de ochii publicului despre numărul 1...
08.11.2014 | 12:17
Serena SOCHEAZA in propria carte Am balcoane mari si un fund enorm Asa sint eu simi place la nebunie

Serena Williams a lansat o autobiografie în 2009. Aceasta a fost tradusă de curînd şi în limba română şi prezintă mai multe amănunte păstrate departe de ochii publicului despre numărul 1 mondial în clasamentul WTA.

serena

”Banii sînt ciubuc. Organizatorii vin după mine să ridic premiile”

Serena dezvăluie că nu o interesează banii, organizatorii turneelor de tenis rugîndu-se de ea să vină şi să-şi încaseze cecurile: ”Nici acum nu mă gîndesc la premiile în bani. Joc ca să cîştig! Chir şi azi, directorii turneelor vin după mine să-mi amintească să ridic premiile. În cazul meu, totul se reduce la competiţie, la trofeu. Restul e ciubuc”

”Am balcoane mari şi un fund enorm. Aşa sînt eu şi-mi place la nebunie!”

La un moment dat un jurnalist a făcut-o ”vacă” pe Serena Williams, însă ea nu a fost deloc deranjată: ”Mă simt bine cu înfăţişarea mea. Sînt mare şi sportivă, ştiu că n-o să am niciodată corp de fotomodel, un trup ca şina de tren. Nu sînt o chestie blondă cu ochi albaştri. Am balcoane mari şi un fund enorm. Aşa sînt eu şi-mi place la nebunie! În oglingă, cînd mă privesc, văd ceva fierbinte şi sexy”

Managerul Simonei Halep l-a convins pe tatăl Serenei să o conceapă!

Virginia Ruzici, actuala manageră a Simonei Halep, a avut un rol extrem de important în ceea ce privete existenţa Serenei Williams. Tatăl sportivei americance a luat deciziat de a le concepe pe ea şi pe Venus după ce a văzut cum Ruzici cîştigă Roland Garros în 1978: ”Tata urmărea un meci la TV jucat de Virginia Ruzici, campioana din 1978 de la French Open. Comentatorul tocmai menţionase că Ruzici cîştigase 40.000 de dolari într-o săptămînă, mai mult decît lua tata într-un an întreg. El a verificat în ziar atutenticitatea înformaţiei şi apoi a venit la mama şi i-a spus că trebuie să mai facă doi copii şi să-i transforme în stele ale tenisului. Eu şi Venus. A fost o mişcare calculată” 

ruzici

Cum se motivează Serena înainte de fiecare meci. Are un carneţel unde îşi notează toate ideeile sale şi informaţii despre adversare.

”Tu eşti numărul 1! Eşti cea mai bună din lume. Eşti minunată. Tu eşti aici să cîştigi, nu ea. Teama nu se află în vocabularul tău. Nu există în natura ta. Fără frică!”

”Fii puternică. Fii neagră. Acum e timpul tău să străluceşti. Joacă furios, dar lasă-i să vadă încredere. Joacă furios, dar lasă-i să vadă răbdarea. Joacă furios, dar lasă-i să vadă hotărîre”

Ce nu ştiai despre Serena:

* La jumătatea anului 2000 s-a accidentat făcînd o piruetă pe un ring de dans. A lipsit foarte mult din circuit şi a ajuns aproape de locul 200 WTA.
* Îi place să se uite la desene cu Superman. Spune că o motivează înainte de meciuri.
* Îi plac biscuiţii Oreo
* Cînd nu joacă tenis este actriţă. A jucat în seriale ca ”My wife and kids”, ”Street time”, Law and order”, Special victims unit”, ”ER” şi în lung metraje ca ”Avatar”, sau ”The last airbinder”.
* Este o fire foarte religioasă. martor al lui Iehova. Predică şi merge din casă în casă.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!