Fotbal intern

Șoc! Un alt jucător al Craiovei Maxima la spital! Este internat la terapie intensivă. Mama lui Balaci, îngrijiri la ambulanţă

22.10.2018 | 20:49
Lui Aurică Beldeanu i s-a făcut rău în timp ce se afla la priveghiul lui Ilie Balaci

Clipe înfiorătoare la Craiova acolo unde lui Aurică Beldeanu i s-a făcut rău în timp ce se afla la priveghiul lui Balaci și a fost transportat în stare gravă la spital! Fostul jucător al Craiovei a căzut din picioare chiar în biserica în care se afla trupul neînsuflețit al lui Balaci. Cei prezenți au sunat imediat la numărul de urgență. Un echipaj al ambulanței se afla însă chiar în fața bisericii astfel că medicii au intervenit aproape imediat. Doctorii veniți pentru a-i acorda primul ajutor mamei lui Balaci în cazul în care aceasta ar fi avut nevoie, au încercat să-l resusciteze pe Beldeanu și până la urmă au luat decizia de a-l transporta la spital. S-a folosit un scaun cu rotile pentru ca acesta să fie dus până la ambulanţă. Primul diagnostic al medicilor este acela de infarct cu semipareză.

UPDATE, ora 20:34. Telekomsport a publicat imagini video cu un puternic impact emoţional cu Aurică Beldeanu transportat pe holurile spitalului din Craiova.

Aurică Beldeanu, pe holurile spitalului din Craiova (captură Telekomsport)

UPDATE, ora 20:00. Aurică Beldeanu este în acest moment la terapie intensivă. Starea sa este stabilă, însă medicii vor să facă toate investigaţiile. Fotbalistul de la Craiova Maxima va rămâne peste noapte în spital.


UPDATE, ora 18:55. Medicii craioveni spun că Beldeanu este conștient și stabil„A fost adus la noi, la Unitatea de Primiri Urgențe conștient, stabil hemodinamic și respirator și în acest moment se află în curs de investigații. Mai multe pe măsură ce vin rezultatele investigațiilor. S-au făcut și analizele de rutină, și o EKG, s-au făcut și investigații imagistice”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență din Craiova, Cristina Geormăneanu, pentru FANATIK.RO.

Aurel Beldeanu a început fotbalul mare la Progresul București, formație pentru care a jucat aproape o sută de partide. S-a transferat în 1972 la CSM Reșița unde a stat preț de patru ani de zile. Consacrarea a cunoscut-o în 1976 când a bătut palma cu Universitatea Craiova. Nouă ani de zile a stat Beldeanu la gruparea din Bănie pentru care a înscris de 18 ori. Are în palmares două titluri de campion în Liga 1 Betano, ambele reușite cu Craiova Maxima, în sezoanele 1979-1980 și 1980-1981. Mai mult de atât, Beldeanu a mai cucerit și patru Cupe ale României cu aceeași formație în 1977, 1978, 1981,  1983

Aurică Beldeanu, în stare gravă la spital! Beldeanu
Aurel Beldeanu a jucat 18 partide în tricoul echipei naționale a României

Șoc! Aurică Beldeanu, transportat la spital! Ce spunea în urmă cu câteva zile

Trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a fost adus la Biserica ”Sf. Ilie”, acolo unde fanii s-au adunat în număr mare pentru a-și prezenta un ultim omagiu. Aurică Beldeanu, 67 de ani a mers şi el să îşi ia rămas bun de la “Minunea Blondă”, dar acolo i s-a făcut rău. De altfel, Beldeanu s-a numărat printre primii colegi ai lui Balaci care au ajuns la casa fostului fotbalist atunci când au aflat de decesul acestuia. Beldeanu s-a arătat mai mult decât afectat de moartea lui Balaci și credea că Știința a fost lovită de un adevărat blestem. “Prima dată am crezut că cineva vrea să facă o glumă proastă, dar realitatea ne contrazice! Mare păcat! Ilie a fost un mare fotbalist. La 62 de ani… Parcă suntem blestemaţi!”, spunea cu doar câteva ore înainte,  Aurel Beldeanu.

  • 50 de goluri a marcat Aurel Beldeanu în întreaga carieră

Din păcate, în urmă cu doar câteva ore, mama lui Ilie Balaci a avut nevoie de îngrijiri medicale la ambulanţă după ce i s-a făcut rău la căpătâiul fiului ei.