Sporturi

Ce TRAGEDIE! Ieri îl vedeam la TV, azi noapte A MURIT, la doar 34 de ani!

Tragedie uriasa azi-noapte! La doar 34 de ani, o mare stea s-a stins din viaţă, după ce a ajuns de urgenţă la spital. A fost aplaudat de fani, respectat de adversari, urmărit la TV la marile...
28.01.2015 | 08:59
Ce TRAGEDIE Ieri il vedeam la TV azi noapte A MURIT la doar 34 de ani

Tragedie uriasa azi-noapte! La doar 34 de ani, o mare stea s-a stins din viaţă, după ce a ajuns de urgenţă la spital. A fost aplaudat de fani, respectat de adversari, urmărit la TV la marile competiţii, transmise în special de Eurosport, iar acum, tînărul jucător de snooker, Lee Spick (foto), nu mai este printre noi.

VIDEO INCENDIAR!!! BOMBA DE ULTIMA ORA!!! PINALTI NU A MAI REZISTAT!!! A CEDAT SI A SPUS TOT CE STIA IN DOSARUL MICROSOFT!!! VEZI DECLARATIA VIDEO CARE CUTREMURA ROMANIA!!! “MINISTRII AU LUAT MITA!!!”

Anunţul făcut de BBC în această noapte a fost teribil, care a cutremurat intregul Regat Britanic si a socat toate vedetele de la Londra. “După o cruntă suferinţă medicală, din cauza ficatului, Lee Spick a decedat la doar 34 de ani.” 

SOC!!! O PREZENTATOARE TV, IMPLICATA INTR-UN IMENS SCANDAL DE PROSTITUTIE!!! DADEA BANI PESTELUI!!! A AJUNS PE MANA PROCURORILOR!!! 

_80543753_spick

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

Vestea a şocat întreaga lume a sportului, colegi, rivali şi oameni de sport găsindu-şi cu greu cuvintele pentru dispariţia marelui jucător de snooker. Reacţia faimosului Gary Wilkinson nu s-a lăsat aşteptată: “A fost un partener foarte de treabă, foarte talentat. Am devenit colegi încă de cînd ne antrenam împreună! E foarte trist că nu a reuşit să realizeze tot ce putea realiza, murind la o vîrstă atît de fragedă.”

Anunţ TERIFICANT despre Geanina Corondan: “A MURIT!”

descărcare

SE SCHIMBA PRETUL TIGARILOR!!!! CAT VOM PLATI IN CURAND PE CEL MAI MARE VICIU AL ROMANILOR!!!

Spick a fost timp de 10 ani jucător profesionist, fiind campionul Angliei la începutul carierei şi ajungînd în două rînduri la doar o singură rundă de Campionatul Mondial, pierzînd în ultima rundă în faţa lui John Parrott şi mai apoi Steve Davis, în 2006, respectiv 2009.

În 2012 s-a retras, din cauya problemelor cu ficatul care l-au măcinat, dar ăn 2013 a revenit în circuit. Pentru foarte puţin timp, cedînd atît fizic, cît şi psihic, conform mărturiilor celor care l-au cunoscut îndeaproape.

MEGA BOMBA IN SHOWBIZ!!! O STIRISTA CELEBRA DE LA NOI A DETONAT BOMBA!!! “AM FACUT SEX IN TREI!!!” DEZVALUIRI INCREDIBILE!!! TOTI O CREDEAU O FATA SUPER “CUMINTE”!!!

159720131

“Sînt devastat totalmente. Nu-mi găsescu cuvintele… Sper doar că familia sa va reuşi sp treacă peste acest moment dramatic. Dumnezeu să te odihnească în pace, Lee” – Campionul Masters, Shaun Murphy, pe twitter.

FOTO / ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU OVATIONAT-O LA LAS VEGAS!!!