Fotbal intern

FOTO ŞOCANT! Un fotbalist străin, TĂIAT cu TOPORUL în România!

ŞOCANT! Aventura în România a unui fost junior la Birmingham City, actualmente la Gloria Ban, locul 11 în Liga a-5-a Est, smulge lacrimi şi compasiune celor mai indiferenţi suporteri. Aflat în...
06.12.2013 | 00:10
FOTO SOCANT Un fotbalist strain TAIAT cu TOPORUL in Romania

ŞOCANT! Aventura în România a unui fost junior la Birmingham City, actualmente la Gloria Ban, locul 11 în Liga a-5-a Est, smulge lacrimi şi compasiune celor mai indiferenţi suporteri. Aflat în Stîrciu, judeţul Sălaj, localitatea unde locuieşte cu soţia sa, Wilton Connor a fost bătut cu toporul de cîţiva consăteni cu origini rrome!! Pe lîngă acesta, au mai fost loviţi cu răngile şi prietenii englezului care au venit să-şi apere amicul!

Un stranier a făcut cunoştinţă cu partea mai neplăcută a vieţii din România! Pentru că meciul de a doua zi nu se mai disputa, britanicul cu soţie româncă a decis să-şi petreacă ziua într-un bar din localitate, unde a fost acostat de cîţiva săteni de origine rromă care i-au transmis că vor să fie duşi acasă cu maşina lui. Răspunsul fostului junior al lui Birmingham a creat nervozitate în rîndul rromilor. “El a refuzat, bărbaţii au reacţionat urît şi au plecat. În drumul spre casă, Wilton s-a oprit în zona locuită de rromi. A vrut să le explice omeneşte că nu putea să îi ia, mai ales că la bar fusese ameninţat. Cînd s-a dat jos din maşină, i-au băgat lanternele în ochi şi l-au lovit cu toporul!”, a povestit, pentru FANATIK, Andreea Wilton.

Britanicul a primit amendă!

După ce a reuşit să scape pritr-o minune, fiind dus la spitalul din Zalău de către soţia sa, iar maşina i-a fost vandalizată de cei implicaţi în halucinantele evenimente, britanicul s-a dus la Poliţie să depună plîngere împotriva agresorilor. “Prietenii lui Connor au fost bătuţi cu ranga de către rromi, iar maşina distrusă. Mai mult, Connor şi-a luat amendă 200 de lei pentru că a tulburat liniştea publică! Este incredibil, asta e România! Domnii poliţişti i-au luat declaraţie lui Connor după care i-au transmis că mai bine să nu facă plîngere pentru că tot el o să piardă timp şi bani. Şi rromi şi-au luat 200 de lei amendă, doar atît!”, a mai punctat Andreea Wilton, soţia jucătorului agresat.

Plagă de 10 cm! “A pierdut mult sînge!”

Situaţia lui Connor Wilton s-a remediat, însă sechelele fizice sînt evidente, iar cele psihice probabil nu vor trece mulţi ani. “Acum se simte mai bine, dar a pierdut mult sînge. Are o rană de 10 cm”, a concluzionat nevasta britanicului. Din păcate, în urmă rămîne  faptul că societatea românească l-a făcut pe englez să înţeleagă cum sînt primiţi străinii care vor să locuiască aici. Destul de simplu, cu bîte şi topoare! În cap!

FOTO: sportulsalajean

123

nitica 1