Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șocant! Bătaie cruntă în vestiarul lui FC Argeș înaintea barajului cu Dinamo: “Cu pumni, picioare, de toate! Mai bine nu se prezentau”. Video exclusiv

În vestiarul lui FC Argeș a avut loc o bătaie cruntă înaintea meciului tur din barajul cu Dinamo pentru promovare/menținere în SuperLiga.
30.05.2023 | 15:58
Socant Bataie crunta in vestiarul lui FC Arges inaintea barajului cu Dinamo Cu pumni picioare de toate Mai bine nu se prezentau Video exclusiv
Jucătorii străini și fotbaliștii români din lotul lui FC Argeș s-au bătut la vestiar. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FC Argeș a pierdut usturător, scor 1-6 cu Dinamo pe Arena Națională în meciul tur din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga. Piteștenii sunt cu un pas în liga secundă și doar un miracol la retur ar ajuta-o pe formația lui Bogdan Vintilă să scape de retrogradare. Cu două săptămâni înaintea partidei de pe Arena Națională, jucătorii „vulturilor violeți” s-au bătut între ei la vestiar.

Bătaie cruntă în vestiarul lui FC Argeș înainte de barajul cu Dinamo: „I-au încins francezii puțin pe români”

Situația din tabăra lui FC Argeș a fost extrem de tensionată înaintea primului meci decisiv cu Dinamo pentru menținerea sau promovarea în SuperLiga. Dănuț Lupu, Robert Niță și Bănel Nicoliță au dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că jucătorii lui FC Argeș s-au bătut între ei cu două săptămâni înainte de partida cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Concret, străinii din lotul grupării din Trivale i-au înfruntat pe fotbaliștii români. „Cică au vrut să facă un meci de box între ei. I-au încins francezii puțin pe români în vestiar. Acum vreo două săptămâni. (n.r. jucătorii lui FC Argeș s-au bătut între ei în vestiar?) Da. Francezii au câștigat”, a dezvăluit Dănuț Lupu.

„S-au bătut străinii cu românii”

Andreias Calcan a răbufnit la finalul partidei Dinamo – FC Argeș, scor 6-1 de pe Arena Națională. Fotbalistul piteștenilor i-a „înțepat” pe jucătorii străini din lotul lui Bogdan Argeș Vintilă. Robert Niță este de părere că situația tensionată din vestiarul lui FC Argeș l-a făcut pe Andreias Calcan să răbufnească.

ADVERTISEMENT

„Ai văzut declarația lui Calcan aseară? Chemați-i și întrebați-i și pe străini de ce am ajuns așa. Garita de ce a fost trimis la echipa a doua? S-au bătut străinii cu românii și au câștigat străinii de fotbal. Incredibil. Garita de ce a fost trimis la a echipa a doua acum vreo două-trei săptămâni?

Vă aduceți aminte că a fost exclus de domnul Vintilă? ‘Domne, că te duci la echipa a doua’ pentru că a fost printre cei mai sprinteni și mai nervoși”, a spus Robert Niță. „Așa am auzit și eu din surse sigure. S-au bătut străinii cu românii și normal că străinii au ieșit învingători. (n.r. s-au bătut cu pumni, cu picioare?) Cu de toate.

ADVERTISEMENT

S-a văzut tensiunea dintre jucătorii de la Pitești și în joc. Indiferent de ce vrei tu să ascunzi. În joc e cel mai ușor să-ți dai seama că într-adevăr există probleme la echipă. Și s-a văzut. E bine pentru fotbalul românesc să promoveze Dinamo”, a completat Bănel Nicoliță.

Dănuț Lupu, semnal de alarmă după Dinamo – FC Argeș 6-1: „Îmi doresc să-și rezolve celelalte probleme mult mai importante”

Dănuț Lupu a recunoscut că nu se aștepta ca Dinamo să o învingă de o asemenea manieră pe FC Argeș. Team-managerul lui CS Dinamo speră că echipa lui Ovidiu Burcă să își rezolve problemele de ordin administrativ care din punctul lui de vedere sunt mult mai importante.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul fotbalist al „câinilor” nu a ezitat să spună din nou că își dorește crearea unui singur club Dinamo. „Nu pot să te prezinți așa. Mai bine nu se prezentau, 3-0. Eu am declarat că mi-e greu să cred că o echipă din Divizia B poate să câștige un baraj, dar uite că până și Buzău a pus probleme lui UTA Arad.

VEZI VIDEO MAI JOS

Nu cred că se aștepta nici cel mai înfocat dinamovist să câștige 6-1. Bravo lor, felicitări. Au jucat extraordinar. Nu e posibil să te prezinți cum s-au prezentat fundașii celor de la FC Argeș, scuză-mă. La al patrulea gol a luat-o Ghezali de la 30 de metri nu pune unu’ un cot ce dracu’. Am atâția prieteni dinamoviști nu a crezut nimeni în viața lor că poate să câștige Dinamo de așa manieră.

În afara faptului că au câștigat eu îmi doresc să-și rezolve celelalte probleme pentru că sunt mult mai importante. Eu privesc altfel lucrurile. Dacă ești într-adevăr un dinamovist înfocat eu cred că trebuie să ne facem o echipă noi, Dinamo. Copiii aseară au jucat extraordinar, dar nu poți să mergi cu copiii să joci un an de zile în campionatul național”, a încheiat Dănuț Lupu.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT