Nicio categorie

ŞOCANT! În cea mai bună variantă, Schumacher va merge în scaun cu rotile toată viaţa

Specialistul în neurochirurgie Erich Riederer a declarat, conform Mirror,  că Michael Schumacher nu va putea să îşi revină total. El a spus că recuperarea poate fi considerată un succes...
Autor: Marian Popovici | 19.06.2014 | 17:16
ŞOCANT! În cea mai bună variantă, Schumacher va merge în scaun cu rotile toată viaţa

Specialistul în neurochirurgie Erich Riederer a declarat, conform Mirror,  că Michael Schumacher nu va putea să îşi revină total. El a spus că recuperarea poate fi considerată un succes dacă în următoarele trei luni va putea sta neajutat în picioare  şi să conducă un scaun cu rotile. 

Medicul Erich Riederer este un neurochirurg de top şi a declarat că e pesimist referitor la progresul fostului pilot de Formula 1 chiar dacă Schumacher a ieşit din comă şi poate ţine ochii deschişi: “Va rămîne invalid toată viaţa şi va depinde tot timpul de ajutorul celorlalţi. Cu toate acestea e incredibil că a reuşit să se trezească după atîtea luni de comă. Pentru el e un pas înainte şi pentru familie e un semn important”, a declarat medicul.

Michael Schumacher a slăbit foarte mult în cele 6 luni de comă. În urmă cu o săptămînă s-a zvonit că pilotul ar fi fost cu 35 de kilograme mai slab. În această condiţie doctorul a declarat: “Cel mai optimist scenariu e ca Schumacher să poată să stea neajutat în picioare şi să conducă un scaun cu rotile”, spune neurochirurgul.

Fostul pilot a fost mutat în această săptămînă de la spitalul din Grenoble, acolo unde a stat în ultimele 6 luni la proprietatea lui din Lausanne, care a fost echipată cu toată aparatura de care germanul are nevoie.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!