Cele mai citite

ŞOCANT! Dosarul medical al lui Schumacher a fost scos la vînzare!

Cupa Mondială continuă să fie pe buzele tuturor, dar Bild alocă un spaţiu important unui amănunt şocant legat de starea de sănătate a fostului mare pilot. Acesta a ieşit din comă după...
24.06.2014 | 10:09

Cupa Mondială continuă să fie pe buzele tuturor, dar Bild alocă un spaţiu important unui amănunt şocant legat de starea de sănătate a fostului mare pilot. Acesta a ieşit din comă după groaznicul accident din decembrie şi mutat la o clinică de recuperare, însă dosarul său medical a dispărut, aflîndu-se ulterior că a fost scos la vînzare pentru minimum 50.000 de euro! Sabine Kehm, managerul lui Schumacher a reacţionat imediat: “Nu pot să fiu decît îngrozită şi dezgustată de atitudinea unor oameni!”

bild

Bild alocă un spaţiu important şi partidelor de luni, mai ales celei a Braziliei, în care Neymar a reuşit o nouă dublă, devenind golgheterul turneului cu patru goluri. Starul Selecao, ajuns la 35 de goluri pentru echipa naţională la numai 22 de ani (!!!), este elogiat şi pe prima pagină din prestigioasa publicaţie franceză L’Equipe.

l_equip.750

Marca laudă evoluţia echipei naţionale a Spaniei din ultimul meci din grupă. Campioana Mondială en titre a părăsit competiţia ruşinos, din primul tur, dar în epilogul turneului a reuşit un 3-0 categoric în faţa Australiei, recitalul fiind deschis de David Villa cu o execuţie frumoasă cu călcîiul. “Îmi voi decide curînd viitorul”, a fost declaraţia selecţionerului Vicente del Bosque pe care toată lumea îl vede plecat de la cîrma Furia Roja.

g2406.e63288e60b9ada7fa917ffc1c36f9cdd

După ce Spania şi Anglia au plecat acasă, iar Portugalia are mari şanse să le urmeze încă din faza grupelor, Gazzetta dello Sport îşi roagă favoriţii să nu copieze celelalte forţe ale Europei. “Nu, acasă nu!”, titrează publicaţia în ziua meciului decisiv cu Uruguay. Italia are nevoie de cel puţin un punct pentru a se califica, alături de Costa Rica, în optimile competiţiei.

prima_pagina_grande

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri