Fotbal international

Șocant: starul de 26 de ani al lui Hull City, diagnosticat cu cancer la colon! “Mă voi lupta până la capăt!”

Autori: Andrei Șchiopu, Ionut Neamţu | 04.09.2019 | 22:24
Șocant: starul de 26 de ani al lui Hull City, diagnosticat cu cancer la colon!
Angus MacDonald, fundașul lui Hull City. Sursă foto: hulldailymail.com

Fundașul central al lui Hull City, Angus MacDonald, a fost diagnosticat cu cancer la colon. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a aflat teribila veste la doar două zile după ce sărbătorise ziua de naștere a iubitei lui, Alexandra Burke. Anunțul a fost făcut chiar de el pe contul său de Instagram.

Starul de 26 de ani a lui Hull City a spus că se va lupta până la capăt cu cancerul

Angus MacDonald a scris pe contul de Instagram un mesaj în care își anunța fanii că a fost diagnosticat cu cancer la colon, dar și că nu este dispus să cedeze în lupta cu boala: „Nu îmi este ușor să scriu aceste rânduri, însă nici viața nu este ușoară, câteodată.Am fost diagnostigat cu cancer la colon. După un an de stat pe tușă, mă întorsesem mult mai puternic la antrenamente, iar revenirea mea pe teren era mai aproape ca niciodată, dar vestea asta a fost ca un șoc, nu pot să exprim în cuvinte ce am simțit”.

„Cu toate astea, sunt binecuvântat să am o familie fantastică, prieteni și câțiva oameni minunați, care sunt gata să mă ajute în această situație dificilă.La fel și colegii mei sunt alături de mine și tot clubul. Am intrat într-o nouă provocare a vieții. Sunt gata să lupt până la capăt și sunt sigur că mă voi întoarce mult mai puternic pe teren”, a mai scris Angus.

  • 26 de ani a împlinit Angus MacDonald pe 15 octombrie
Angus MacDonald într-un duel cu un adversar. Sursă foto: 90min.com
Angus MacDonald într-un duel cu un adversar. Sursă foto: 90min.com

A fost adus la Hull City cu mari speranțe

Angus MacDonald a semnat cu Hull City în iarnă, dar a jucat doar 3 meciuri pentru noul club, suferind o accidentare, care l-a ținut departe de teren mai bine de 7 luni. „Tigrii” l-au transferat de la Barnsley pentru 750.000 de euro, iar el era considerat un fotbalist promițător, care va ajuta echipa să ajungă înapoi în Premier League.

Fundașul central în vârstă de 26 de ani a jucat pentru naționalele Angliei U16 și U19, dar nu a reușit să facă „saltul” în carieră și să joace pentru vreo echipă din prima ligă sau pentru naționala mare a Angliei.

  • 750.000 este cota de piață a lui Angus MacDonald, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!