News

Șocant! Zeci de mii de femei vândute ca sclave sexuale în China!

20.05.2019 | 16:33
Socant Zeci de mii de femei vandute ca sclave sexuale in China

Un studiu recent arată că zeci de mii de femei din Coreea de Nord sunt vândute în China ca sclave sexuale sau chiar ca neveste, potrivit publicației britanice The Independent. Foarte muli bărbați din China plătesc sume modice pentru a avea drept soții femei venite din Coreea de Nord.

Zeci de mii de femei din Coreea de Nord devin sclave sexuale în China

Jurnaliștii britanici citează un raport care a fost dat publicității de grupul Korea Future Initiative. Acesta a constatat că femeile din Coreea de Nord sunt ținta traficului de carne vie în scop sexual, fiind abuzate sexual, obligate să se prostitueze și forțate să se căsătorească.

”Alungate din patria lor de către un regim patriarhal care supraviețuiește datorită tiraniei, sărăciei și opresiunii, femeile din Coreea de Nord trec prin mâinile traficanților și organizațiilor criminale, înainte să ajungă în China, în schimburi sexuale, unde sunt exploatate și folosite de bărbați până când trupurile lor sunt epuizate”, se arată în acest raport.

Femeile din Coreea de Nord, abuzate de oricine poarta o haina militara

Pentru 146 de dolari, un chinez își poate cumpăra o soție din Coreea de Nord

Rețelele de proxenetism se pare că ar obine venituri de peste 100 de milioane de dolari în ficare an de pe urma femeilor din coreea de nord vândute drept scave sexuale în China.

”Victimele sunt prostituate pentru aproximativ 30 de yuani chinezești (în jur de 4 dolari), vândute ca neveste pentru aproxiativ 1000 de yuani chinezești (146 de dolari) și traficate în rețele de sex virtual într-o rețea de audiență globală” – spune autoarea acestui raport, Yoon Hee-soon, care este și cercetătoare la Korea Future Initiative, o organizație non-profit cu sediul la Londra.

Coreea de Nord se pare este țara tuturor abuzurilor. Mai multe femei care au reușit să fugă din țara în care Kim Jong Un domnește cu mână de fier au făcut declarații șocante! Acestea au declarat că femeile sunt abuzate sexual de oricine poartă o uniformă militară. ”Când un gardian sau un polițist abordează o femeie, ea n-are altă opțiune decât să se supună cererilor lui, fie că e vorba despre servicii sexuale, oferirea de bani sau de alte favoruri”, se arată într-un alt raport publicat recent de Human Rights Watch.