Video. Ce miuţe avem în Cupa Franţei: Marseille a dat 9, PSG “doar” 4!

Tibi Demeter   
in Fotbal international
07/02/2018, 00:24
Video. Ce miuţe avem în Cupa Franţei: Marseille a dat 9, PSG “doar” 4!

PSG şi Olympique Marseille s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Franţei după ce au trecut de Sochaux şi Bourg-en-Bresse, formaţii care evoluează în Ligue 2. Marseille a reuşit cea mai categorică victorie din ultimii 69 de ani în urma succesului obţinut cu 9-0 în partida de marţi seară.

OM nu a mai câştigat la o astfel de diferenţă de la o partidă cu Chambery, disputată în 1948, tot în Cupa Franţei. Kostas Mitroglou şi Lucas Ocampos au reuşit câte trei goluri în poarta gazdelor, în timp ce Luis Gustavo, Dmitri Payet şi Clinton N’Jie au completat tabela, ultimii doi reuşind să înscrie de la punctul cu var.

PSG – Sochaux 1-4. Di Maria a făcut spectacol!

PSG a avut parte şi ea de un adversar din liga secundă şi nu a avut emoţii, după ce Angel Di Maria a deschis scorul încă din minutul 1, însă gazdele au reuşit să egaleze 12 minute mai târziu prin Martin. Edinson Cavani a dus echipa din nou în avantaj în minutul 28, în timp ce Di Maria a stabilit scorul final prin reuşitele din minutele 58 şi 62.

Les Herbiers, echipă din Liga a 3-a, a trecut de Auxerre, formaţie aflată în eşalonul secund, cu 3-0, într-o partidă în care fosta echipă a lui Daniel Niculae a ratat un penalty în repriza secundă. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.