News
notix pixel id

Social democrații, cascadă de ironii la adresa Opoziției! Ce proiecte au anunțat după ce a picat moțiunea de cenzură

19.06.2019 | 10:48
Cei din PSD le-au recomandat și un slogan parlamentarilor din Opoziție. sursa foto - facebook

Social democrații au lansat o cascadă de ironii la adresa Opoziției după ce moțiunea de cenzură a picat! Purtatorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, cel care i-a luat locul Olguțăi Vasilescu după condamnarea lui Liviu Dragnea, a anunțat și că odată cu respingerea moțiunii, coaliția de guvernare se pregătește să adopte noul Cod Administrativ și finanțarea pentru Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Social democrații, cascadă de ironii la adresa Opoziției!

Mihai Fifor nu s-a oprit aici și nu i-a iertat nici pe cei din opoziție și le-a recomandat acestora ca că noul lor slogan să fie ”Fără penibili în funcțiile publice”. ”Moțiunea austerității a fost respinsă. Să trecem, deci, la treabă. Adoptarea Codului Administrativ și aprobarea finanțărilor din Fondul de Dezvoltare și Investiții sunt două priorități de pe agenda Guvernului.

Aleșii locali de la toate partidele politice așteaptă cu mare interes aceste două măsuri care vor accelera investițiile publice pentru comunitățile locale. Sunt peste 1.500 de proiecte depuse în FDI, în valoare de 3,5 miliarde euro. Asfaltari, alimentari cu apă și canalizare, reabilitări de școli și dispensare etc. Multe sunt si ale primarilor PNL, care sigur se bucură că nu a trecut moțiunea.

Slogan inedit pentru Opoziție

Dar cei mai câștigați vor fi cetățenii care vor beneficia de aceste investiții, care nu ar mai fi avut loc, dacă ieri ar fi trecut moțiunea. Cred ca de ieri, sloganul adresat celor care de aproape trei ani incearca sa doboare o guvernare legitima ar trebui sa fie “Fara penibili in functiile publice!”, a scris Mihai Fifor pe pagina de socializare a Partidului Social Democrat.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a picat, înregistrând 200 voturi ”pentru” şi 7 ”împotrivă”, în condiţiile în care pentru adoptare erau necesare 233 de voturi favorabile. De asemenea, au fost înregistrate 3 abţineri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri