News

Sociologul Gelu Duminică, acuze dure. „Mulți politicieni care nu vor educație sexuală în școli au amante”

27.02.2021 | 15:39
Sociologul Gelu Duminica acuze dure Multi politicieni care nu vor educatie sexuala in scoli au amante
Gelu Duminică îi acuză de ipocrizie pe politicieni. Sursa foto - captură Digi 24
ADVERTISEMENT

Sociologul Gelu Duminică a lansat mai multe acuze dure în timpul unei emisiuni TV. Acesta a spus că politicienii sunt ipocriți și că mulți care militează împotriva educației sexuale în școli au, de fapt, amante și nu sunt niște oameni impecabili moral, așa cum pretind.

„România are carențe majore în ceea ce privește educația sexuală, nu degeaba avem cel mai mare număr de mame minore din Uniunea Europeană.

ADVERTISEMENT

Nu degeaba avem cel mai mare număr de fete până în 15 ani care sunt mame. 40% dintre mamele sub această vârstă din Europa sunt în România, în tărâmul asta în care 90% dintre noi ne considerăm credincioși. (…)

Ce acuze a lansat sociologul Gelu Duminică

Eu știu foarte mulți politicieni care zic că educația sexuală nu trebuie, dar care au amante. Ei blamează puritatea și moralitatea dar sunt profund imorali în multe lucruri”.

ADVERTISEMENT

Politicianul român ar trebui să se gândească la mai mult decât la el însuși și să se realizeze că reprezintă această țară”,  a declarat sociologul la Digi 24.

Vă reamintim și că ÎPS Aurel Percă, preşedintele Comisiei pentru Învăţământ a Conferinţei Episcopilor Catolici din România, a transmis  într-un comunicat de presă, că este necesar ca părinţii să fie informaţi cu privire la conţinutul orelor de educaţie sanitară care includ componente de educaţie sexuală. Acesta a cerut Parlamentului să dezbată şi să adopte legea în aceeaşi formă, cu modificările din 2020.

ADVERTISEMENT

„Considerăm că este necesar ca părinţii să fie informaţi cu privire la conţinutul orelor de educaţie sanitară care includ componente de educaţie sexuală.

Educaţia copiilor nu începe odată cu programa şcolară, părinţii fiind primii responsabili de transmiterea valorilor către copiii lor.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, numai la cererea lor şi respectându-se principiile moral-religioase ale acestora, şcoala le poate pune la dispoziţie astfel de cursuri”, a zis acesta.

ADVERTISEMENT