„Socios de Dunăre”. Fanii lui Oţelul au plătit datoriile echipei

otelul galati, liga 3

Membrii cotizanţi ai Oţelului au sărit încă o dată în ajutorul fostei campioane a României, pusă pe butuci de cei care au dus echipa la faliment.

Întoarcerea pe stadionul „Oţelul” le face probleme gălăţenilor. Chiar dacă administrarea bazei sportive nu necesită eforturi financiare prea mari, întreţinerea gazonului este una foarte costisitoare. Factura pe luna ianuarie la Apă Canal a fost de 4.500 de lei.

Situaţia a fost anunţată pe grupul de facebook al membrilor lui Oţelul, iar aceştia au strâns rapid donaţii pentru a plăti factura gălăţenilor. Astfel, în decurs de câteva ore se adunaseră nu mai puţin de 2.300 de lei. „S-a văzut şi cu această ocazie că acum noi suntem forţa, este obligatoriu ca majoritatea gălăţenilor să înţeleagă asta. Avem nevoie de toţi suporterii, toţi simpatizanţii pentru că noi refacem fotbalul fără patron, fotbalul popular! Dacă nu noi, atunci cine?", a comentat Cornel Moisescu, preşedintele clubului şi unul dintre donatori, potrivit liga2.ro.

Cantonamentul Oţelului în Antalya, anulat

Chiar dacă au plătit utilităţile, asta nu înseamnă că buzunarele fanilor sunt fără fund. Astfel, după o întâlnire cu membrii cotizanţi, stafful a anunţat că a renunţat la cantonamentul programat în Antalya din motive financiare. 

"Primul motiv este financiar, chiar dacă era o ofertă bună şi plăteam în rate. Bani erau, dar am preferat să plătim salariile jucătorilor şi staffului. Este o mare satisfacţie să fim la zi cu salariile. Al doilea motiv este că nu găsisem încă adversari pentru jocurile amicale dorite acolo", a explicat preşedintele SC Oţelul.