Life

Socrul Elenei Gheorghe, lăutar în buricul Capitalei. Unde a ajuns să câștige bani cu taraful

Pe Elena Gheorghe o știe toată țara. "Fata popii" este frumoasă, talentată și mereu atentă la imaginea ei. Cântăreața se mândrește cu familia sa, în care sunt mai mulți artiști.
29.07.2022 | 08:44
Socrul Elenei Gheorghe cântă la o terasă din buricul Capitalei. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Socrul Elenei Gheorghe, Aurel Ene, este unul dintre cei mai renumiți lăutari de la noi. În timp ce artista susține spectacole la Sala Palatului din București, socrul acesteia își desfășoară activitatea pe terasa unui renumit local din Capitală, unde îi încântă pe petrecăreți cu melodii vechi și noi. Aurel Ene cântă cu taraful într-un restaurant de pe Calea Moșilor, din București.

Socrul Elenei Gheorghe, Aurel Ene, face show la o terasă din București

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează un cuplu de peste 16 ani, dintre care 9 de căsătorie. Cei doi s-au cunoscut de tineri, pe vremea când cântau în trupa Mandinga. Pe atunci, Elena avea doar 15 ani, iar Cornel avea 18 ani. Puțini știu, însă, că și tatăl lui Cornel, Aurel Ene, cântă și face bani frumoși grație talentului cu care a fost înzestrat.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, socrul interpretei Elena Gheorghe a fost coleg la ansamblu cu mama acesteia, Mărioara Man, și nu de puține ori s-au întâlnit pe scenă în spectacole, dar și la evenimente private.

Pe timp de vară, Aurel Ene îi încântă pe clienții care calcă pragul unui restaurant cu specific tradițional din București.

ADVERTISEMENT

Artistul cântă la clarinet, dar interpretează și vocal melodii de petrecere și de muzică populară, care i-au încântat urechile chiar și lui Mircea Dinescu.

De cele mai multe ori, clienții localului îl răsplătesc pe măsura talentului său, iar socrul Elenei Gheorghe pleacă acasă, seară de seară, cu un bacșiș gras, nu de alta, dar un șpriț și o friptură au alt gust pe muzică bună.

ADVERTISEMENT
Marioara Man
Mărioara Man și cuscrul ei, Aurel Ene. Sursa foto: Facebook.

Elena Gheorghe, nedespărțită de soțul ei, Cornel Ene

În viața personală, socrul Elenei Gheorghe este un om discret, extrem de mândru de nora și băiatul lui, care alcătuiesc o echipă minunată, dar și un cuplu frumos dincolo de scenă. Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au căsătorit în urmă cu 9 ani, dar sunt împreună de 16 ani. Cei doi artiști au crescut și au evoluat împreună. La început i-a legat o prietenie frumoasă și sinceră. Tot ce au clădit împreună au făcut pas cu pas.

Au trecut prin numeroase experiențe, care i-au apropiat și mai mult. Artista spune că a stat despărțită de soțul ei doar atunci când a fost internat pentru două săptămâni, dar î, n rest, sunt peste tot  împrenă, acasă, în vacanțe sau pe scenă.

ADVERTISEMENT

Recunoaște că există și neînțelegeri între ei, iar de cele mai multe ori discuțiile pornesc de la cariera muzicală a interpretei. Cu toate aceastea, solista spune că ei reușesc să lase aceste lucruri la ușă, atunci când ajung acasă și să formeze o familie adevărată. Artista a povestit că s-a aluptat de multe ori cu atacuri de panică și cu momente de anxietate. 

Au doi copii superbi, o fată și un băiat

Elena Gheorghe și Cornel Ene au împreună doi copii. În decembrie 2011, artista a născut un băiețel, care a primit nume Nicholas Răzvan, iar pe 15 iulie 2017 a născut o fetiță, Amelie Nicole. Cunoscuta interpretă nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil.

„Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise? @nicolecherry arăți superb, îți doresc sarcina ușoară și un bebe frumos că ține!”, a scris artista, cu ceva timp în urmă, într-o imagine în care apărea lângă Nicole Cherry, în timp ce îi punea mâna pe burtica de gravidă.

Mama Elenei Gheorghe, Mărioara Man este cântăreață de muzică populară, iar tatăl artistei este preot în Clinceni. Artista mai are doi frați, pe Ani și pe Costin.

ADVERTISEMENT