Fotbal intern

Șocul anului în fotbalul românesc. Transferul lui Andrei Cristea la U Craiova ar putea fi anulat!

16.01.2019 | 19:01
Șocul anului în fotbalul românesc. Transferul lui Andrei Cristea la U Craiova ar putea fi anulat!
Transferul lui Andrei Cristea la U Craiova ar putea fi anulat

Poli Iași l-a cedat definitiv pe Andrei Cristea la U Craiova, moldovenii alegându-se în schimbul căpitanului cu doi jucători sub formă de împrumut: Andrei Burlacu și Florin Gardoș. 

Horia Sabo, managerul clubului, spune că toate deciziile luate de Comitetul Director în ultimele două săptămâni sunt nule, atât timp cât pe contracte nu a existat semnătura sa. Între timp, Cristea a apucat deja să debuteze pentru Craiova într-un meci amical cu Adana, marcând primul gol pentru noua sa echipă.

Sabo a lansat o serie de acuze dure la adresa conducerii de la Poli Iași, catalogând transferul lui Cristea la Iași drept „o afacere de familie”. Înainte de a semna cu Știința, Cristea a fost dorit și de FCSB, chiar Sabo ocupându-se de detaliile acestei mutări.

Transferul lui Andrei Cristea la U Craiova ar putea fi anulat!

 În privinţa transferului lui Andrei Cristea. Cum s-a derulat această afacere de familie, că aşa mi se pare mie, de familie, cu plecarea pe gratis a căpitanului în condiţiile în care tu te plângi că nu ai bani. Şi aducerea a doi jucători importanţi, dar fără o clauză concretă de achiziţie.

Îi avertizez pe toţi jucătorii şi, în general, pe toată lumea care lucrează cu clubul, că există şansa foarte mare ca deciziile sau actele emise în această perioadă de către club să fie lovite de nulitate.

Pe mine m-a sunat Andrei Cristea, care mi-a spus că vrea să plece, că el vrea şi că o să ma sune FCSB. Am vorbit cu domnul Becali, care mi-a spus că îl vrea. A rămas să discutăm despre bani. În momentul în care eu m-am oprit din orice discuţie cu FCSB, Andrei Cristea era dorit. Drept urmare, ca dovadă, am primit o hârtie la club prin care ni s-a cerut preţul.

În civil, pe legea românească, dacă deciziile comitetului director nu sunt legale, actele subsecvente vor fi şi ele lovite de nulitate”, a spus Horia Sabo pentru Telekom Sport.

Horia Sabo nu renunta la Poli Iași
Horia Sabo nu renunta la Poli Iași

Sabo e manager, nu finanțator

În aceeași conferință de presă, Horia Sabo a dezvăluit că el nu ocupă rolul de finanțator al clubului, ci de manager. Mai mult, Sabo a dezvăluit că nu are de gând să plece din club, deși celelalte persoane din conducere încearcă să-l dea afară.

Cele mai tari ponturi pariuri sunt pe betmag.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri