Cele mai citite

Şocul anului la Miami! Federer, eliminat în turul 2 de locul 175 ATP!

Roger Federer a fost eliminat în turul doi la Miami, de Thanasi Kokkinakis, locul 175 în clasamentul ATP, scor 6-3, 3-6, 6-7 (4).
25.03.2018 | 07:48
Şocul anului la Miami! Federer, eliminat în turul 2 de locul 175 ATP!
ADVERTISEMENT

Liderul clasamentului ATP, legendarul Roger Federer, a suferit o înfrângere şoc în turul 2 la Miami, în faţa australianului Thanasi Kokkinakis, locul 175 în clasamentul ATP! Este deja considerată una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului!

 

Aflat într-o formă excelentă în startul de sezon, cu victorii pe linie până la finala de la Indian Wells, pierdută în faţa lui Juan Martin del Potro, Roger Federer a început conform planului partida contra lui Kokkinakis, 21 de ani.

Federer s-a impus cu 6-3 în primul set, după 35 de minute. În setul doi, Roger a început să aibă probleme la serviciu, iar australianul a reuşit să facă break la zero în game-ul patru. Apoi a dus avantajul până la final, pentru a întoarce acel 6-3 din primul set.

ADVERTISEMENT

În setul decisiv, Roger Federer a pus de câteva ori nu a avut emoţii la serviciu, dar nici nu a deranjat prea mult la retur. A avut doar două mingi de break, ratate. S-a ajuns în cele din urmă la tiebreak, unde Kokkinakis s-a impus cu 7-4 şi îl va înfrunta pe Fernando Verdasco în turul 3.

În urma acestui rezultat, Roger Federer, care avea 1.000 de puncte de apărat la Key Biscane,  va pierde prima poziţie în clasamentul ATP, în favoarea lui Rafael Nadal, imediat după încheierea turneului de la Miami.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri