News

Încă un șofer pe contrasens pe autostradă: „Dădea și blană cu direcția cerului”. Video

07.09.2019 | 12:10
Inca un sofer pe contrasens pe autostrada Dadea si blana cu directia cerului Video

Inconștiență la volan sau pur și simplu necunoașterea regulilor de circulație? Un șofer care circula pe sens invers pe autostrada A2, segementul dintre Câmpia Turzii și Turda, a șocat ceilalți participanți la trafic. În ciuda claxoanelor și insistențelor unui șofer de tir, cel care mergea pe contrasens nu a avut nicio problemă să gonească în sens opus.

Un șofer mergea în sens opus pe Autostrada A2, între Câmpia Turzii și Turda

Postarea a fost publicată pe pagina de facebook Info Trafic 24, unde a adunat zeci de comentarii și distribuiri. Românii care au vizionat clipul s-au amuzat cu privire la această situație. „Tot mai vreti autostrazi? Sa va dea si instructiuni de folosire a unei autostrazi”, „Nu-i destul ca circula pe contrasens mai circula si pe banda de viteză…..să fie sigur de-o treabă”, „dadea si blana cu directia cerului”.

Alți români s-au arătat speriați de această situație: „Eu le-as suspenda dreptul de a conduce pe minim 1 an pentru chestii de genu”, „Sa mai spuna cineva ca se întâmplă accidente din cauza ca nu avem drumuri. Accidentele se întâmplă din cauza cretinismului multora…”. Potrivit sursei citate, mașina din videoclip avea numere de înmatriculare în județul Mureș.

Azi un șofer a circulat pe contrasens pe Autostrada A3 – Turda – Câmpia Turzii! ⛔

Gepostet von Info Trafic 24 am Freitag, 6. September 2019

În ultima perioadă, tot mai mulţi şoferi au fost filmaţi pe contrasens pe autostrăzi. În cel mai recent caz, de la mijlocul lunii august, şoferul care a filmat o maşină pe contrasens pe A3, Bucureşti-Ploieşti, a sunat şi la 112.

Tags: