News

Gest scandalos al unui tânăr șofer cu Mercedes, din Timișoara. A scuipat și înjurat un pieton care voia să traverseze regulamentar

Amendă de 7.000 de lei pentru un tânăr șofer al unui Mercedes, după ce a scuipat și înjurat un pieton care voia să traverseze regulamentar și pe care l-a atins cu bolidul său.
17.02.2022 | 20:45
Gest scandalos al unui tanar sofer cu Mercedes din Timisoara A scuipat si injurat un pieton care voia sa traverseze regulamentar
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat miercuri, pe o stradă din Timișoara. Atunci, un tânăr în vârstă de 28 de ani a coborât dintr-un Mercedes alb şi l-a scuipat și înjurat, de mai multe ori, pe un bărbat care i-a atras atenția că era să-l calce, în încercarea sa de a parca pe un trotuar.

”Pentru că stăteam la trecerea de pietoni şi nu am binevoit să mă dau din calea lui”, a scris pe facebook timișoreanul agresat, care l-a și filmat pe tânăr în momentul său de furie.

ADVERTISEMENT

Tânărul șofer, amendat pentru două fapte

 ”Mă călcai, care-i problema ta? Alt nesimțit, așa este!”, îi spune timișoreanul în filmare, tânărului conducător auto. Nu a durat mult până ce acesta din urmă a început să fie recalcitrant și să-l scuipe pe bărbatul din fața sa.

”Hai, încă o dată. Bravo!”, mai spune în filmare timișoreanul care era cât pe ce să fie călcat.

ADVERTISEMENT

În urma imaginilor postate pe rețelele de socializare, oamenii legii s-au autosesizat și i-au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.000 șoferului de Mercedes.

”(…) În urma stabilirii cu exactitate a stării de fapt, poliţiştii rutieri au aplicat tânărului de 28 de ani, din imagini, 2 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7000 de lei:

ADVERTISEMENT

Pentru pătrunderea cu autoturismul de pe partea carosabilă pe trotuar (…) şi pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare unui cetăţean”, au transmis reprezentanții transmis IPJ Timiș.

Mesajul timișoreanului, după ce tânărul șofer a fost amendat

După ce conducătorul auto a fost pedepsit de poliție, timișoreanul care a filmat întreaga scenă cu acesta a ținut să posteze un mesaj de mulțumire celor și-au manifestat sprijinul.

ADVERTISEMENT

Totodată, Adrian Borugă pe numele său, i-a îndemnat pe oameni să spună mereu cu voce tare ceea ce-i nemulțumește. De altfel, speră ca tânărul cu care a avut de a face să fi învățat o lecție de viață și să devină o persoană mai bună.

”Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul arătat. De asemenea dacă nu vă place lumea în care trăim spuneţi cu voce tare ce aveţi de spus.

Puterea acestor exemplare vine numai din faptul că noi întoarcem privirea în altă parte. Iar lui îi doresc doar să înveţe ceva şi să devină un om mai bun”, a mai scris pe facebook, Adrian Borugă, timișoreanul înjurat.

ADVERTISEMENT
Tags: