News

Șofer de microbuz, filmat cum înjură și lovește cu pumnii în cap o bătrână. S-a ales cu dosar penal. Video

Un șofer de microbuz din Onești a fost filmat în timp ce înjură și lovește cu pumnii în cap o bătrână. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.
31.03.2023 | 00:01
Sofer de microbuz filmat cum injura si loveste cu pumnii in cap o batrana Sa ales cu dosar penal Video
Șofer de microbuz, filmat cum înjură și lovește cu pumnii în cap o bătrână. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident grav în trafic, în județul Bacău, acolo unde un șofer de microbuz a fost filmat cum lovește fără milă o bătrână, cu pumnii în cap. Conform imaginilor apărute în social-media, femeia ar fi vrut să stea în picioare, iar șoferul nu a fost de acord.

Șofer de microbuz, filmat cum înjură și lovește cu pumnii în cap o bătrână

În filmare se observă cum, într-o primă fază, şoferul o înjură pe femeie şi o obligă să stea pe scaun. Apoi trece la ameninţări. În final își pierde cumpătul și chiar o loveşte cu pumnul pe bătrână. Când femeia reacţionează, bărbatul revine și o loveşte din nou.

ADVERTISEMENT

Foarte trist este faptul că nimeni din autobuz nu intervine în ajutorul femeii. De notat că în mijlocul de transport erau destul de multe persoane. Cel puțin asta reiese din filmare. Oamenii doar se aud comentând.

La scurt timp după acest eveniment din trafic, bărbatul agresor a fost identificat de poliție. Ar fi vorba de un individ de 56 de ani din municipiul Onești. Acesta s-a ales cu dosar penal.

ADVERTISEMENT

”Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din mun. Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, susțin reprezentanții IPJ Bacău, citați de publicația Ziarul de Bacău.

ADVERTISEMENT

Gestul șoferului de microbuz, condamnat în online

În mediul online, cetățenii au avut mai multe reacții față de acest eveniment. Cum era de așteptat, șoferul agresor a fost criticat dur și s-au cerut măsuri severe din partea oamenilor legii. ”Sper ca acest monstru să înfunde pușcăria…”, spune o femeie.

Au existat și oamenii care i-au criticat pe cei prezenți în microbuz, pentru pasivitatea lor. ”Sunt atâția oameni în autobuz care stau și se uită, în loc să-l dea jos pe șofer și să sune la poliție. De asta suntem unde suntem, pentru că trăim în Evul Mediu cu o gândire primitivă. E trist să vezi așa ceva în 2023. Oameni fără suflet”, scrie un cetățean.

ADVERTISEMENT