News

Șofer din Prahova, oprit cu focuri de armă de polițiști, după o urmărire ca în filme

31.12.2020 | 16:47
Sofer din Prahova oprit cu focuri de arma de politisti dupa o urmarire ca in filme
ADVERTISEMENT

Din nou focuri de armă pe șoselele din România. Polițiștii prahoveni au încercat, miercuri seară, să oprească un șofer beat pe o stradă din Breaza. Întrucât individul a refuzat să se legitimeze, agenții au recurs la folosirea armamentului.

Într-un final, polițiștii au reușit să-l oprească, însă doar după ce au tras mai multe focuri de armă în anvelopele mașinii pe care individul o conducea.

ADVERTISEMENT

Pe lângă fuga de Poliție, s-a dovedit bărbatul în cauză a fost și băut. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Focuri de armă trase de polițiștii din Prahova pentru a prinde un șofer care a refuzat legitimarea

În prag de An Nou, un șofer din localitatea Breaza s-a ales cu dosar penal după ce a fugit de polițiști. Aceștia au reușit să-l oprească doar după ce au tras mai multe focuri de armă în anvelopele mașinii pe care o conducea sub influența băuturilor alcoolice.

ADVERTISEMENT

”Un echipaj de poliție din cadrul Poliției Breaza, aflat în exercitare atribuțiilor de serviciu, au solicitat unui conducătorului auto oprit neregulamentar pe o stradă din Breaza să prezinte actele pentru control.

Întrucât conducătorul autoturismului a demarat în trombă, s-a procedat la urmărirea autoturismului. Dat fiind faptul că șoferul nu a oprit la somație, poliţistul a folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și în pneuri.

ADVERTISEMENT

Ulterior, la ieșirea din Breaza spre Talea conducătorul auto urmărit a intrat cu autoturismul într-un șant de captare a apei.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului

Conform datelor furnizate de Poliție, în urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, se mai arată în informare.

ADVERTISEMENT
Tags: