News

Un șofer a vrut să lovească un urs cu mașina, dar s-a oprit când a văzut că era filmat. Oamenii au explodat pe facebook. Video

20.08.2019 | 16:26
Un sofer a vrut sa loveasca un urs cu masina dar sa oprit cand a vazut ca era filmat Oamenii au explodat pe facebook Video

Un video șocant postul pe unul dintre grupurile de informații de trafic din România a împărțit internetul în două. Un om filma o ursoaică alături de puiul ei în apropiere de stațiunea montană Balvanyos. În acel moment a apărut din contrasens o altă mașină care a venit tare din curbă și apoi s-a apropiat amenințător către urși. Clipul a devenit viral iar oamenii și-au spus opinia cu privire la gestul șoferului.

Un șofer a mers spre un urs cu mașina

Întâmplarea a avut loc în zona Belvanyos Resort, județul Covasna, pe DJ 113. În imagini se poate vedea cum animalele se află pe carosabil, iar șoferul trage de volan când ajunge în dreptul ursoaicei, după ce puiul fugise deja din calea lui. Persoana care filmează urșii este auzită cum spune „Nu! Ce prost!”, fiind sigură că șoferul ar fi vrut să dea cu mașina în animale.

Pe internet părerile sunt împărțite iar mulți oameni susțin că șoferul a vrut să dea peste cele două animale și s-a oprit în ultimul moment: „Îmi cer scuze ursului pt ca dobitocul motorizat a vrut să ii facă rău .. si ii urez dobitocului să rămână in pana undeva pe acolo si ursul să isi aibă răzbunarea”, „Dacă nu era nimeni il lovea sigur ..dar asa Sa gândit in fracțiunea de secundă la consecințe!! De speriat nu se pune problema!! CHIAR SUNT CURIOS CE MASURI SE IA CU ASEMENEA SPECIMENE !! SAU TREBUIA SA AIBE UN ZARZAVAT ,O CHITA DE PATRUNJEL SA SE ACTIONEZE ??”, „Avem o țară frumoasă,păcat că e locuită de oameni de genul”, „Un retardat! La fel cum sunt multi parinti care nu isi invata copiii sa iubeasca si sa protejeze atat animalele cat si mediul inconjurator!”, au fost câteva dintre reacțiile virulente ale oamenilor.

⚠️Locatia: Belvanyos Resort

Gepostet von Info Trafic 24 am Sonntag, 18. August 2019

Unii internauți îi iau apărarea șoferului care a speriat urșii

Videoclipul a stârnit însă și mai multe opinii contradictorii. Astfel, o parte dintre internauți au considerat că șoferul care a speriat urșii a făcut-o pentru a-i da la o parte de pe șosea și nu a avut niciodată intenția să îi lovească: „Se vede clar că are viteza si pune frâna sa nu lovească puiul ,eu sincer mă și speriam să îmi apară dupa curbă un ursuleț cu mama lui ,eu zic că a pierdut puțin direcția că l-a surprins. Nici decum că a vrut să o lovească pe ursoaică.”, „Va gîndiți vreunu că a încercat să îl sperie să fugă de pe drum??” sau „Nu era așa prost ăla să își rupă mașina. A făcut așa să îi dea din drum”, sunt sugestiile altor utilizatori de facebook.

Clipul de pe Info Trafic a strâns peste 40.000 de vizualizări, peste 200 de comentarii și sute de share-uri.