News

Șofer român de TIR, găsit mort în Franța. Apel disperat al familiei pentru repatrierea bărbatului

Un șofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, în timp ce se afla în Franța. Acum, familia acestuia cere ajutorul oamenilor pentru a-l putea repatria.
22.11.2022 | 18:19
Sofer roman de TIR gasit mort in Franta Apel disperat al familiei pentru repatrierea barbatului
Clipe grele pentru o familie de români. Stâlpul căminului, șofer de TIR, a fost găsit mort în cabină, în Franța. Sursa foto: libertatea.ro / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie uriașă într-o familie de români. Stâlpul căminului, care lucra în străinătate ca șofer, a fost găsit mort în cabina TIR-ului, în timp ce se afla în Franța.

Clipe grele pentru o familie de români. Stâlpul căminului, șofer de TIR, a fost găsit mort în cabină, în Franța

Camionagiul găsit fără suflare în mașina sa de mare tonaj se numește Andrei Farkas. Trupul bărbatului fost descoperit de către poliția franceză, după o alertă venită din partea rudelor.

ADVERTISEMENT

În mediul online, cei din familia victimei au povestit cum l-au căutat două zile pe șofer, după ce acesta nu dădea niciun semn.

”Suntem îngrijorați și nu găsim ajutor nicăieri. Socrul meu lucrează la firma de transport Urbiola Pamplona și de ieri seară nu ne-a mai răspuns la niciun telefon sau mesaj, am încercat să sunăm în repetate rânduri la firmă și nu ne răspunde nimeni.

ADVERTISEMENT

Ultima locație pe care o știm este în Nantes, înainte de intrare în Spania, s-a oprit într-o parcare în apropiere de un Carrefour, pentru a-și face cumpărăturile.

Numele lui este Farkas Andrei”, a fost primul apel, transmis în online, legat de disparița șoferului român.

ADVERTISEMENT

Din păcate, temerile rudelor că bărbatului i s-ar fi putut întâmpla ceva rău s-au adeverit. Cei din familia acestuia au reușit în cele din urmă să afle coordonatele exacte ale camionului.

Imediat, a fost alertată poliția franceză, iar după două zile autoritățile din Hexagon i-au informat pe români în legătură cu moartea bărbatului, scrie Libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Familia șoferului are nevoie de 3.000 de euro pentru repatrierea bărbatului

Suma pe care trebuie să o strângă rudele din România pentru repatrierea bărbatului este de 3.000 de euro. Vorbim de bani mulți pentru o familie care trăia din banii șoferului aflat la muncă în străinătate.

Andrei Farkas a lăsat în urma sa o familie îndurerată și o nepoțică ce își aștepta acasă bunicul de Sărbători.

”După cum vă imaginați, familia are nevoie de sprijin financiar pentru repatrierea trupului.

Știm cu toții cât de grea este o asemenea veste, mai ales că acasă a rămas nepoțica ce își aștepta bunicul de Sărbători!

În general, noi, șoferii, știm ce înseamnă și ce implica meseria asta și suntem empatici unul cu altul! Orice sumă, cât de mică, este foarte importantă în momentele acestea critice!

Vă rugăm din suflet să nu rămâneți indiferenți în fața unui astfel de necaz! Vă las mai jos conturile familiei, vă mulțumim anticipat.

Drumuri bune, oameni buni și sănătate cât cuprinde și să nu uitați să aveți grijă de voi!”, a scris, pe Facebook, Roxana, o șoferiță de TIR care-l cunoștea pe Andrei Farkas.

Conturile în care familia șoferului român poate fi sprijinită

  • Unicredit Bank (EURO ) RO92BACX0000000645500002 – Titular Chiriac Margareta
  • ING (LEI) RO93INGB0000999905676841 – Titular Ana Maria Dudău
  • Revolut (LEI) RO25BREL0005525302860100 – Titular Ana Maria Dudău
ADVERTISEMENT
Tags: