News

Șofer român de TIR, găsit spânzurat în cabină, într-o parcare din Anvers. Ce l-a determinat să-și ia viața

12.06.2020 | 09:01
Sofer roman de TIR gasit spanzurat in cabina intro parcare din Anvers Ce la determinat sasi ia viata
ADVERTISEMENT

Un șofer român de TIR a fost găsit spânzurat într-o parcare din orașul belgian Anvers. Descoperirea a fost făcută de mai mulți români din zonă, care au alertat imediat autoritățile locale.

Șofer român de TIR, găsit spânzurat în cabină, într-o parcare din Anvers. Ce l-a determinat să-și ia viața

Final dramatic pentru un tânăr camionagiu român. Acesta a fost găsit spânzurat în cabină de colegi, într-o parcare de lângă Anvers, în Belgia. Acesta staționa în acea zonă de aproape 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că este vorba despre un tânăr român, Adrian, de aproximativ 30 de ani. El era angajat la o firmă din România, cu sediul în Covasna, conform Antena3.

Imediat după descoperirea tragică, la fața locului s-au deplasat Poliția, Pompierii și Ambulanța, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul tânărului.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al românului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit sursei citate, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor, după ce ar fi aflat un secret despre iubita sa. Adrian a acuzat-o pe logodnica sa că îl înșală, iar după ce s-au certat, acesta ar fi luat decizia extremă.

Reacții online după tragedia de la Anvers

Mai mulți șoferi din România erau și ei staționați cu camioanele parcarea unde a fost găsit Adrian, iar unul dintre ei l-a văzut pe acesta în cabină și a înțeles ce s-a întâmplat, alertând imediat poliția.

ADVERTISEMENT

O serie de fotografii de la locul în care a avut loc tragedia au fost publicate pe Facebook de șoferii români martori ai tragediei, strângând sute de comentarii.

”Dumnezeu sa-l ierte! Îmi aduc aminte când a venit la angajare, de multe altele în ani de muncă în firmă, meseria asta are una din cele mai rele părți faptul că ești singur când te bântuie gândurile rele!

ADVERTISEMENT

Asa a pățit si Adrian, ce a fost în sufletul lui în ultima zi din viață… am avut o săptămână de dezorientare când am fost să-l recunoaștem și să recuperăm camionul. Oare cît de greu îi este familiei?!! Ce trauma pe copilași!“, a scris unul dintre colegii săi pe un grup dedicat șoferilor români de TIR din comunitatea Europeană.

ADVERTISEMENT
Tags: