ADVERTISEMENT
Hotnews

Şoferii cu maşinile avariate de furtună pe autostrada Arad – Nădlac, despăgubiţi. Iată ce trebuie să facă

Şoferii ale căror maşini au fost avariate pe autostrada Nădlac-Arad de panourile antiorbire smulse de furtună, acum două zile, vor fi despăgubiţi de Compania de Drumuri....
Autor: Ionuţ Cataramă | 19.08.2015 | 15:53
Şoferii cu maşinile avariate de furtună pe autostrada Arad – Nădlac, despăgubiţi. Iată ce trebuie să facă

Şoferii ale căror maşini au fost avariate pe autostrada Nădlac-Arad de panourile antiorbire smulse de furtună, acum două zile, vor fi despăgubiţi de Compania de Drumuri.

ADVERTISEMENT

Este promisiunea făcută de directorul acestei instituţii, Narcis Neaga, într-o intervenţie la televiziunea publică. Mai multe maşini au fost zgâriate ori s-au ales cu roţile distruse de bucăţile de plastic împrăştiate pe drum, chiar pe o porţiune inaugurată acum o lună.

„Pe autostradă unde au zburat balizele antiorbire – sunt 600 de metri, nu pe 20 km care înseamnă tot sectorul. E o greşeală a constructorului, din informaţiile de la Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara. Urmează să ne îndreptăm împotriva constructorului, cei care au suferit daune sunt rugaţi să facă plângere ca să recupereze banii de la noi, iar noi îi recuperăm de la constructor. E o problemă a constructorului”, a spus Narcis Neaga.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.digi24.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!