ADVERTISEMENT
Hotnews

Şoferii, în scandal cu poliţiştii că au închis DN2. Au intervenit şi mascaţii

Scandal pe DN2 în judeţul Ilfov. Traficul a fost închis între Afumaţi şi Râmnicu Sărat, iar cozile de maşini s-au întins pe câţiva kilometri....
Autor: Ionuţ Cataramă | 17.01.2016 | 20:48
Şoferii, în scandal cu poliţiştii că au închis DN2. Au intervenit şi mascaţii

Scandal pe DN2 în judeţul Ilfov. Traficul a fost închis între Afumaţi şi Râmnicu Sărat, iar cozile de maşini s-au întins pe câţiva kilometri.

ADVERTISEMENT

Şoferii au răbufnit, pentru că nu au fost lăsaţi de poliţişti să ajungă acasă. Ei acuză autorităţile că fac abuzuri şi că drumuri pe care se circulă ajung să fie închise de teama înzăpezirii. În ajutorul poliţiştilor au ajuns şi mascaţii, care, în loc să calmeze spiritele, mai rău le-au încins. După ore întregi de nervi, drumul dintre Bucureşti şi Urziceni s-a deblocat, dar o porţiune din DN2 mai rămâne încă închisă, informează B1 TV.

Şoselele cucerite de troiene au fost motiv de scandal între şoferi şi autorităţi. S-au format rapid două tabere: de o parte se afla poliţia în chip de stăvilar contra şirului de maşini, iar de celalaltă parte, şoferii furioşi că nu erau lăsaţi să înainteze. Poliţiştii au chemat apoi întăriri – pe colegii mascaţi, a căror prezenţă n-a făcut decât să agite şi mai mult spiritele.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.realitatea.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!