Life

Șoferul autobuzului 381 din București a pornit încălzirea, în locul aerului condiționat. Ce au făcut călătorii

Azi, bucureștenii au fiert la propriu în autobuzul 381. Șoferul a dat drumul la încălzire, deși afară se înregistrau peste 30 de grade.
09.06.2024 | 18:49
Soferul autobuzului 381 din Bucuresti a pornit incalzirea in locul aerului conditionat Ce au facut calatorii
Bucureștenii au fiert, la propriu, în autobuzul 381 după ce șoferul a dat drumul la încălzire. Sursa foto: Facebook, Pixabay
ADVERTISEMENT

Bucureștenii care au mers azi cu un autobuz pe linia 381 au avut parte de o surpriză neplăcută. În loc să se bucure de răcoarea unui aer condiționat, aceștia au aflat cu stupoare că șoferul autobuzului a pornit încălzirea.

Încălzirea pornită la maxim pe vreme caniculară, într-un autobuz din București

România se topește sub gradele caniculare din fiecare zi. Capitala arde, iar locuitorii se confruntă zilnic cu un disconfort termic ridicat. Și, de parcă gradele de afară nu erau suficiente, cei care s-au plimbat azi cu autobuzul 381 au avut parte de un șoc.

ADVERTISEMENT

De obicei, autobuzele și tramvaiele vechi din București sunt un adevărat iad pe timpul verii. În interiorul acestora, temperaturile sunt insuportabile, mai ales că, în multe dintre ele nici măcar nu există aer condiționat.

Azi, călătorii care au mers cu autobuzul pe linia 381 au aflat pe propria piele că se poate și mai rău de atât. La peste 30 de grade, șoferul a decis să pornească încălzirea. Ceea ce a urmat a fost un adevărat iad pentru călători.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarațiilor călătorilor, în miezul zilei, instalația de încălzire funcționa la maxim. De fapt, în locul ei, trebuie să funcționeze aerul condiționat, doar că acesta s-a stricat. Revoltați, cu toții și-au vărsat nervii asupra șoferului.

Șoferul de pe autobuzul care circula pe linie 381 se pare că știa că aerul condiționat este defect. Totuși, asta nu l-a împiedicat să pornească la maxim încălzirea.

ADVERTISEMENT

Călătorii din autobuzul 381 și-au vărsat nervii pe șofer, dar și în mediul online

Călătorii au imortalizat imediat condițiile în care au fost nevoiți să călătorească azi. Postările au ajuns pe pagina de Facebook ”Reclamații STB București”, acolo unde astfel de mesaje și nemulțumiri sunt la ordinea zilei.

În imaginile postate în online, se poate observa cum toți călătorii stau în respectivul autobuz ca în saună. În zadar au încercat să își șteargă transpirația cu șervețele, căci încălzirea pornită la maxim a generat un disconfort puternic.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, imaginile din online nu semnalează un fenomen nou. Mai mulți internauți au început să scrie diverse mesaje la postarea respectivă. Se pare că vara, mai mult ca niciodată, astfel de incidente sunt des întâlnite.

Bucureștenii care au călătorit cu astfel de autobuze vechi știu că, în cazul lor, nu se mai poate face nimic. Uneori, nici mecanicii nu le pot repera deoarece nu mai există piesele necesare. Însă, nici dacă ar fi scoase din circulație nu ar fi cea mai bună variantă pentru călători, căci ar crește timpul de așteptare în stații.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”