Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Șoferul autocarului României, mesaj emoționant pentru „tricolori” înainte de România – Olanda, în optimile Euro 2024: „Merg cu ei oriunde”

Șoferul autocarului cu care călătoresc „tricolorii” la turneul final din Germania e dispus să facă orice dacă România trece de Olanda. Ce mesaj emoționant a avut.
02.07.2024 | 00:04
Soferul autocarului Romaniei mesaj emotionant pentru tricolori inainte de Romania  Olanda in optimile Euro 2024 Merg cu ei oriunde
Șoferul autocarului României, mesaj emoționant pentru „tricolori” înainte de România - Olanda, în optimile Euro 2024: „Merg cu ei oriunde” FOTO: FRF.ro
ADVERTISEMENT

Nicu Moldoveanu este șoferul echipei naționale la Euro 2024. El este obișnuit cu traseele dintre stadioanele nemțești. Românul le-a învățat din postar de șofer al lui FC Koln. La Campionatul European din Germania are însă onoarea de a îi transporta pe „tricolori”.

Șoferul autocarului României și-a pus o dorință înainte de România – Olanda, în optimile Euro 2024: „Sper la o finală cu Germania”

În vârstă de 42 de ani, Nicu Moldoveanu îi va duce din nou pe „tricolori” la Munchen, acolo unde au obținut prima victorie de la Euro 2024, scor 3-0, cu Ucraina. Marți, 2 iulie, selecționata lui Edi Iordănescu va juca pentru a doua oară pe Allianz Arena. De la ora 19:00 e programată partida cu Olanda din optimile de finală.

ADVERTISEMENT

„Rolul meu la Euro e să merg cu jucătorii oriunde au nevoie, la antrenament, la meciuri și sper să mergem împreună cât mai departe”, a declarat Nicu Moldoveanu, pentru FRF.ro.

La Koln, Moldoveanu are în „grijă” cinci echipe, de la juniori, până la U21. Românul nostru îi transportă pe tinerii fotbaliști la meciuri, fie în Germania, fie în străinătate. Așa a învățat harta stadioanelor din țara adoptivă, ceea ce, crede el, a contribuit și la faptul că firma la care e angajat, l-a ales pentru rolul de la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Șoferul a trăit de la volan bucuriile aduse de „tricolori” la Euro 2024, de la victoria din primul meci contra Ucrainei, la calificarea în optimile de finală, de pe locul 1 în Grupa E. „M-am bucurat și eu că voi rămâne alături de ei”, a spus Moldoveanu.

Românul nostru a petrecut alături de fotbaliști pe drumul de întoarcere din Frankfurt. Acesta a vorbit despre atmosfera bună de la echipa națională și a descoperit jucătorii sunt oameni prietenoși și toată lumea e, în general, bine dispusă.

ADVERTISEMENT

„Înainte să ajung la Euro nu eram foarte înrăit și prins cu meciurile. Dar acum sunt mai interesant de acest sport și mă bucur foarte mult de echipă și văd că e o atmosferă plăcută la echipă. Sunt mereu puși pe glume, binedispuși, asta e bine.

Și în timpul transferului de la Frankfurt și la hotel s-au simțit bine și s-au bucurat cu toții, inclusiv eu, de victorie. M-am bucurat că voi rămâne cât mai mult timp cu ei.

ADVERTISEMENT

Îmi place că sunt foarte prietenoși jucătorii. Mă simt foarte bine cu voi, cu toții”, a adăugat șoferul de autocar al „tricolorilor”.

Nicu Moldoveanu știe că-și va aminti cu drag de Euro 2024 „O să fie o amintire plăcută peste câțiva ani, când îmi voi aduce aminte că am participat la Euro 2024, mai ales cu echipa României. Sper să ajungem până în finală dacă se poate, cu Germania, desigur”.

ADVERTISEMENT
4,65 este cota Betano pentru „România se califică” la România - Olanda, de la Euro 2024