News

Video. Soferul care a lovit și târât intenționat un bărbat cu mașina, reținut pentru tentativă de omor. BMW-ul, folosit ca armă

Șoferul cu BMW din Slatina care a vrut să omoare un bărbat cu mașina, reținut de procurori și acuzat de tentativă de omor. Filmul acestei agresiuni fără precedent
31.12.2023 | 17:12
Video Soferul care a lovit si tarat intentionat un barbat cu masina retinut pentru tentativa de omor BMWul folosit ca arma
Deși victima se afla sub mașină, șoferul BMW-ului a continuat să apese pe accelerator / Foto: captură, YouTube
ADVERTISEMENT

Anchetatorii au oferit noi detalii despre agresiunea terifiantă care a avut loc pe o stradă din Slatina, unde un bărbat la volanul unui BMW și-a folosit mașina ca armă și l-a izbit intenționat pe un alt șofer, tărându-l până pe trotuar.

Târât sub mașină metri buni

Locuitorii din Slatina au avut parte de un specatol desprins parcă din filmele de groază. După o altercație, șoferul unui BMW a izbit un bărbat care coborâse din mașină, cu care avusese o altercație, pe fondul unui conflict mai vechi.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că victima se afla prinsă între bara din față a mașinii și caldarîm, șoferul BMW-ului nu a oprit și a continuat să apese accelerația, târându-l pe bărbat până pe trotuar, cu toate că putea fi strivit de greutatea mașinii.

Poliția prezintă filmul evenimentelor

Potrivit poliției, „În cursul zilei de 30.12.2023, lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative, urmare unui apel 112, cu privire la faptul că, la data de 30.12.2023, ora 09:24, pe strada Ionaşcu din mun. Slatina a avut loc un eveniment rutier cu victimă-pieton”.

ADVERTISEMENT

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numitul D. R.- C., în vârstă de 30 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt, în timp ce conducea autoturismul marca BMW cu numărul de înmatriculare HD 99 JYT, pe fondul unui conflict mai vechi, a lovit cu intenţie, cu autoturismul, pe victima D. C.- L., în vârstă de 30 de ani, din mun. Slatina, care, în calitate de conducător auto, coborâse din autoturismul marca Citroen cu numărul de înmatriculare DJ 16 NEE”.

„După care numitul D. R.- C a târât victima de pe partea carosabilă, până pe trotuar, călcându-l cu roţile autoturismului, provocându-i leziuni traumatice care necesită 100-120 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.

ADVERTISEMENT

O femeie, în centrul conflictului

„În autoturismul marca BMW se afla, în calitate de pasager şi numita M. L. F., de 23 de ani, fosta concubină a victimei D. C.- L., împotriva acestuia din urmă fiind emis ordin de protecţie provizoriu de către Judecătoria Balş, în perioada 05.12.2023 – 05.03.2024 – măsuri: interzicerea oricărui contact cu victima şi obligaţia păstrării unei distanţe faţă de M. L. F.”, precizează poliția.

Victima, internată cu multiple traumatisme

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu multiple leziuni, traumatisme și contuzie toracică. Potrivit Serviciului Județean de Medicină Legală Olt, victima prezintă: multiple placarde excoriate membre superioare, membre inferioare, cranio-faciale şi bazin; fracturi multiple de bazin; luxaţie coxo-femurală bilaterală.

ADVERTISEMENT

„Leziunile traumatice s-au putut produce în dimineaţa de 30 decembrie 2023 prin lovire cu şi de corpuri dure, târâre şi compresiune între 2 planuri dure (călcare cu roţi de cauciuc) în condiţiile unui accident rutier. Leziunile traumatice necesită 100-120 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”.

Reținut pentru tentativă de omor

După administrarea probatoriului, șoferul BMW-ului a fost reținut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Bărbatul este acuzat de tentativă. de omor. Procurorii vor cere judecătorului arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Cine e fotbalistul care i-a plătit victimei lui Dani Alves 150.000 de euro,...
Cine e fotbalistul care i-a plătit victimei lui Dani Alves 150.000 de euro, în locul brazilianului
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
Străzi din Bucureşti, cu
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când m-am mutat eu"
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Stațiunea supranumită „Perla Apusenilor”, un adevărat paradis. Ce boli se pot trata
Stațiunea supranumită „Perla Apusenilor”, un adevărat paradis. Ce boli se pot trata
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta