News

Șoferul care a omorât 21 de oameni în China, conștient de acțiunea lui! Cum s-a ajuns la o asemenea tragedie

13.07.2020 | 13:25
Soferul care a omorat 21 de oameni in China constient de actiunea lui Cum sa ajuns la o asemenea tragedie
ADVERTISEMENT

Șoferul care a omorât 21 de oameni în China a fost conștient de acțiunea lui! Aceasta este concluzia la care au ajuns autoritățile.

Concret, conducătorul auto al autobuzului care şi-a încheiat cursa într-un lac din sud-vestul Chinei, a acţionat deliberat.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, acesta ar fi fost furios din cauza demolării locuinţei sale. Vă readucem aminte că accidentul a fost unul deosebit de grav.

Accidentul din China, provocat deliberat

Tragedia, în care 21 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 15 au fost rănite, s-a petrecut în ziua de 7 iulie la Anshun, în provincia Guizhou.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că în momentul incidentului rutier, în autobuz se aflau elevi de liceu care dădeau bacalaureatul, ale cărui probe începuseră chiar în acea săptămână.

De altfel, pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere şi difuzate de autorităţi se vede destul de clar cum mașina îşi schimbă brusc traiectoria.

ADVERTISEMENT

Autobuzul a lovit o barieră de securitate de pe marginea şoselei şi a plonjat în lacul artificial care se afla la amrginea drumului.

Ancheta a scos la iveală că şoferul autobuzului, în vârstă de 52 de ani, era „nemulţumit de viaţa sa” şi bulversat de aflarea veştii, chiar în aceeaşi zi, că locuinţa pe care o închiriase urma să fie demolată

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, conform poliției, șoferul băuse alcool în timpul serviciului. Din păcate, în ultima perioadă, exproprierile de terenuri şi demolările rapide de locuinţe de către responsabili locali pentru proiecte de dezvoltare sunt o sursă majoră de furie şi de instabilitate în China

Mai mulți oameni s-au arătat dezamăgiți pe rețelele de socializare în urma deciziei autorităților, dar, cu toate acestea, toți l-au pus la zid pe șofer.

„De ce să le provoci durere atâtor familii?”, întreba un utilizator al reţelei Weibo, referindu-se la şoferul decedat. Au existat însă și persoane care spun că nu înțeleg această manie a demolărilor.  „Nu am simpatie faţă de şofer, dar îl înţeleg”, a scris un internaut.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT